970 pk en leuke accessoires
Wheelsandmore Ferrari F8 Tribute

Wheelsandmore Ferrari F8 Tribute

dinsdag 26 januari 2021 20:47:15

Geweldig, uniek en, in de ware zin van het woord, extreem snel: met de Ferrari F8 Tributo toont de Italiaanse sportwagenfabrikant de opvolger van de Ferrari Tributo. wheelsandmore presenteert zijn sportieve, elegante afstemmingsprogramma voor het huidige Tributo-model van Ferrari. Geen twijfel mogelijk: de 720 pk sterke 3,9 liter turbo V8-motor onder de motorkap doet denken aan de legendarische Ferrari F40.

Strakke velgen

Om de wigvorm van de racer nog duidelijker te benadrukken, zijn de wielen en meer gesmede wielen met de aanduidingen FIWE, FORK en 6Sporz² op de Tributo gemonteerd in een combinatie van 9,5 × 21 inch op de vooras en 12,5 × 22 op de achterkant as. De optimale banden worden geboden door hoogwaardige banden in de maten 255/30 ZR 21 en 335/25 ZR 22. Deze lichtmetalen velgen voor de Ferrari Tributo overtuigen niet alleen met hun stabiele constructie, maar met de grootst mogelijke individualiteit voor de klant. Oppervlak en kleur worden exact volgens klantwens gemaakt, alle kleuren met code en RAL-kleuren zijn mogelijk. Speciale wensen zoals het fabriekslogo in de wieldoppen, uw eigen merkfrezen of gravures, een carbonlook coating en kleuraccentuerende contouren zijn bij wheelsandmore van harte welkom.

 

Uitlaatsysteem voor Ferrari F8 Tributo
Niets is zo cruciaal voor de beleving van een supersportwagen als het geluid van het uitlaatsysteem. Wheelsandmore maakt het perfecte uitlaatsysteem voor de Ferrari Tributo. De ontwikkeling van een stroomgeoptimaliseerd uitlaatsysteem moet worden overgelaten aan een gespecialiseerd bedrijf met de juiste ervaring om het werkelijk perfecte Ferrari V8-geluid te genereren. Door middel van op afstand bedienbare, handmatige klepbediening bereiken we met een druk op de knop het onnavolgbare Wheelsandmore uitlaatgeluid voor de Ferrari Tributo.

 

We produceren de kleppensystemen van het beste 1.4828 roestvrij staal of zelfs van ultralichte Inconel 625 om de Ferrari Tributo nog beter te laten presteren. De handgemaakte uitlaatsystemen worden exclusief op bestelling geproduceerd en kunnen zonder extra werk, zoals lassen of buigen, worden aangesloten op het originele Ferrari uitlaatsysteem. Als de achterste uitlaatdempers nog niet helemaal voldoen aan de wensen van de klant, biedt Ferrari-tuner Wheelsandmore ook prestatie- en geluidsverbeterende sportkatalysatoren voor de Ferrari Tributo. 

 

Verlaging door veren of schroefset
Verlagingsveren, die de Ferrari ongeveer 35 millimeter naar het asfalt laten zakken, zijn speciaal ontworpen voor hoge snelheden. Zelfs een leek kan de perfecte rit op de route hebben. Het geheel is geschikt voor het chassis van de serie - kan ook worden gebruikt met het originele hefsysteem. Prijs: € 1.170,00 Hydraulische hoogteverstelling voor Ferrari Tributo:Bestaande uit een set veren voor het verlagen van het voertuig in combinatie met de standaard dempers, is er een liftsysteem leverbaar dat het voertuig met een druk op de knop op de vooras vier centimeter omhoog brengt. Prijs: € 5.940,00

 

Prestatieverbetering voor Ferrari F8 Tributo
We bieden je de vrijheid om de methode te kiezen die het beste bij je past om de prestaties van je Ferrari Tributo te verbeteren. Onze ervaring helpt ons de exacte parameters te bepalen en u zo maximaal rijplezier te bieden. We bieden 2 verschillende manieren om de prestaties van de Tributo te verbeteren, hetzij door chiptuning in de vorm van geoptimaliseerde kaarten op de besturingseenheid, hetzij door een tuningbox die eenvoudig te installeren is.

 

Hiermee bereiken we een prestatieverhoging tot maximaal 816 pk voor de Ferrari Tributo In overeenstemming met de visuele en technische vereisten, kunt u uw Ferrari Tributo naar een onbetaalbaar akoestisch geluid brengen met dit uitlaatsysteem. Bij de eerste gasklep zendt het sportuitlaatsysteem een ​​gebabbel uit de uitlaatpijpen tot hees gesis en zelfs hoogfrequent geschreeuw. Het uitlaatsysteem is gemaakt van hittebestendig 1.4828 roestvrij staal. Alles gemaakt in Duitsland spreekt voor zich.


Wheelsandmore Ferrari F8 Tribute
Wheelsandmore Ferrari F8 Tribute
Wheelsandmore Ferrari F8 Tribute
Wheelsandmore Ferrari F8 Tribute
Wheelsandmore Ferrari F8 Tribute
Wheelsandmore Ferrari F8 Tribute
Wheelsandmore Ferrari F8 Tribute
Wheelsandmore Ferrari F8 Tribute
Wheelsandmore Ferrari F8 Tribute
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Ferrari

Ferrari autonieuws

Ferrari is een exclusief Italiaans automerk gesticht door Enzo Ferrari. Het merk werd opgericht in 1947 en is gevestigd aan de Via Abetone Inferiore in Maranello, waar ook Galleria Ferrari, het Ferrarimuseum, is gelegen, 20 km ten zuiden van Modena. Ferrari is momenteel voor 85% in handen van FIAT. 15% is in handen van de buitenechtelijke zoon van Enzo, Piero Ferrari. Ferrari produceert per jaar maximaal zo'n 4000 exclusieve sportwagens. Ferrari is nu een zeer waardevol bedrijf.
Meer Ferrari nieuws
Spyshots Ferrari 296

Geen muilezels meer, dit is het echte werk!

Ferrari Purosangue komt eraan

Topspot! Ferrari Purusangue mule

Werkt Ferrari aan een nieuwe supercar?

Ferrari mule gespot in Amsterdam
Ferrari Portofino facelift betrapt

Ferrari 812 GTO stiekem onderwegAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com