Premier4509 gaat luxe wagens uniek maken
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Premier4509 gaat luxe wagens uniek maken

zaterdag 20 september 2008 20:40:22

Premier4509 heeft aangegeven dat ze druk bezig zijn met het ontwikkelen van een nieuwe productlijn voor de luxe sportwagens. Premier4509 heeft al een lijn op de markt gebracht voor de Lamborghini Murcielago. Deze kit kent een gelimiteerde oplage van 300 stuks wereldwijd en krijgt een bijbehorend kenteken. Het complete pakket kost 28,000.00 dollar. De mensen van Premier4509 hebben meer dan 20 jaar ervaring op gebied van hightech ontwikkeling voor de luxe autobranche. Ook hebben in de loop van de jaren meer dan 20 grote designawards  ontvangen en zelfs een grote autorace gewonnen. 

De murcielago is een erg moeilijke auto qua design, zegt Hironoa Yokomaku, president of Premier4509. Het bumper supportsysteem is een gevaarlijk onderdeel om aan te passen qua design, daarom bieden veel bedrijven juist alleen een skin aan of een bijpassende lip. Premier4509 biedt een compleet pakket aan inclusief voor- en achterbumper. De collectie van Premier4509 zal dit jaar uitgebreid worden met producten voor Lamborghini, Bentley, Aston Martin, Maserati en meer. Het gaat dan vooral om limited edition velgen, soft aanpassingen en exclusieve accessoires. 

Premier4509 heeft zijn hoofdkantoor in Tskuba (Japan) en kent daarnaast heeft verschillende kantoren in Paramount California. Premier4509 is voorgekomen uit VeilSide. Deze kennen wij van Japanse onderdelen zoals luxe velgen aerokits en motor onderdelen.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

Lamborghini
Ferruccio Lamborghini heeft zijn fortuin voornamelijk vergaard in de tractorenfabricage in Itali? en Spanje. Hij was begin jaren zestig een bon-vivant met een passie voor snelle wagens en bezat daarvan een aanzienlijke collectie. Lamborghini had onder andere een splinternieuwe Ferrari die in ??n jaar tijd viermaal terug naar de fabriek moest wegens gebreken.
Meer Lamborghini nieuws
Lamborghini Terzo Millennio prototype op Autosalon

Lamborghini Urus onderweg naar Autosalon

Uit dezelfde categorie

BMW X3 (G01) «dÄHLer competition line»
BMW X3 (G01) «dÄHLer competition line»

In de derde generatie werd de SUV in het middensegment visueel en technisch geactualiseerd, wat in veel details van de carrosserie en het interieur merkbaar is en de indruk van de waarde...

Porsche 718 GTS van Techart
Porsche 718 GTS van Techart

Het bereik van TECHART-carbonvezelonderdelen biedt extra mogelijkheden om motorsporthoogtepunten toe te voegen aan de 718-modellen: naast de voorsplitser is TECHART carbon verkrijgbaar...

Opel Vivaro Irmscher beperkt leverbaar
Opel Vivaro Irmscher beperkt leverbaar

De Vivaro Irmscher is ontwikkeld met Opel Motorsport als thema. Dit betekent dat het model is voorzien van allerlei sportieve details zoals een zwarte grille, voorspoiler, sideskirts,...

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe performance tijger
Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe performance tijger

De longitudinale en laterale dynamiek op het hoogste niveau en een opvallend silhouet met klassieke proporties zetten de Mercedes-AMG GT 4-deurs Coupé op het eerste gezicht in de...Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2018 Contact: Autoliefhebber.com | Design: Art of Creations | Sponsor: Draw2design