Porsche 911 Hamann ombouwkit

Porsche 911 Hamann ombouwkit

donderdag 18 mei 2006 18:33:37
Voor bezitters van een Porsche 911 van de vorige generatie die nog druk sparen voor een exemplaar van het nieuwe model, heeft tuner Hamann een ombouwkit ontwikkeld. Zo kun je ook met je oudje weer fatsoenlijk voor de dag kan komen. Toen de vorige generatie Porsche 911, ook wel 996 genoemd, in 1997 op de markt kwam, waren het vooral de koplampen die de wenkbrauwen deden fronsen. Al gauw werd de vergelijking gemaakt met de vorm van een gebakken ei.

De Duitse tuner Hamann, die goed kan meepraten over het aanpassen van Porsches, heeft voor de oude 911 een ombouwpakket ontwikkeld waarmee de auto kan worden omgetoverd in een nieuw model. Het pakket bestaat uit ronde 997-koplampen, een voorbumperspoiler en spatborden. De achterzijde blijft echter ongewijzigd. Volgens Hamann is het na de ombouw op het eerste gezicht niet te zien of er nou een 996 of een 997 staat. Natuurlijk kan Hamann elke 911 geheel naar wens van de klant ombouwen. De tuner kan een 911 opvoeren tot maximaal 620 pk en een trekkracht van maximale 780 Nm. De topsnelheid is dan 350 km/u.

Porsche 911 Hamann ombouwkit
Porsche 911 Hamann ombouwkit
Porsche 911 Hamann ombouwkit
Porsche 911 Hamann ombouwkit
Porsche 911 Hamann ombouwkit
Porsche 911 Hamann ombouwkit
Porsche 911 Hamann ombouwkit
Porsche 911 Hamann ombouwkit
Porsche 911 Hamann ombouwkit
Porsche 911 Hamann ombouwkit
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Spyshots Porsche 911 hybrid

Meer details Porsche 911 Sport Classic

Porsche 911 Safari opnieuw gespot

Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan

Porsche Cayenne Facelift spyshots

Porsche Cayman met vreemde body

Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift

Porsche 718 Boxster Spyder 4 CylinderAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com