8000 euries voor Performance Package
Porsche 911 Carrera T Techart

Porsche 911 Carrera T Techart

donderdag 02 augustus 2018 19:06:06

Dienovereenkomstig begint de wereld van de 911 met de Carrera. Maar de 911 Carrera speelt al in zijn eigen competitie. Of het nu gaat om prestaties, kwaliteit of verlangen. Met de nieuwe Carrera T groeit de Porsche-generatie 991.2. Met progressieve instellingen en meer puristisch

Het TECHART Performance Package promoot de Carrera T naar een hoger niveau. 430 pk en 530 Nm. Meer kracht en koppel dan een Carrera S. De prijs: € 8.000, - incl. vat. Het eerste onderdeel is een niet zichtbaar deel. Maar je kunt je heel goed voelen. De TECHART TECHTRONIC Powerkit voor de 911 Carrera T verandert standaard 370 pk in 430 pk. Het koppel stijgt van max. 450 Nm tot krachtig 530 Nm. 0 tot 100 km / h: 4,0 seconden. Topsnelheid: 300 km / h.

 

Het tweede onderdeel voor de zintuigen is de ventielgestuurde uitlaat »Racing«. Het diepere en krachtigere boksergeluid is een plezier voor je oren. Het klinkt spectaculair, het voelt indrukwekkend en het ziet er geweldig uit. Omdat de uitlaat met vier titanium eindbuizen en koolstofvezelmantel een ondubbelzinnige verklaring is.

 

Krachtige technologie en een opvallend ontwerp. Het TECHART-prestatiepakket voor Porsche 911 Carrera T. Iets meer, voor meer rijplezier.

 

Prestatiepakket voor Carrera, Carrera S en Carrera GTS-modellen.
Je kunt het prestatiepakket voor Carrera, Carrera S, Carrera GTS en de vierwielaandrijving-equivalenten ook krijgen. De kracht van de Carrera S-modellen stijgt tot 480 pk en 580 Nm koppel. De kracht van de Carrera GTS-modellen verandert in 510 pk en 630 Nm


Porsche 911 Carrera T Techart
Porsche 911 Carrera T Techart
Porsche 911 Carrera T Techart
Porsche 911 Carrera T Techart
Porsche 911 Carrera T Techart
Porsche 911 Carrera T Techart
Porsche 911 Carrera T Techart

1 reactie
Reacties
Leroy
Lekker die 4 titanium buizen aan de achterzijde van de Porsche
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Auto: Porsche 911 Carrera T
Automerk: Porsche
Automodel: 911
Uitvoering: Carrera T
Modeljaar: 2018
Tuner: Techart
Vermogen - Brandstof: 430 pk
Maximale koppel - Brandstof (Nm): 530 Nm
0 - 100 km/u: 4.0 seconden
Maximale snelheid - Brandstof (km/u): 300 km/uur
Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Nieuwe Porsche 911 GT3 en GT4 RS bespioneerd

Porsche Taycan Cross Turismo volledig camouflagevrij

Porsche 911 / 992 Turbo met rare spoiler

Mysterieuze prototype Porsche 911

Elektrische Porsche Macan bespioneerd

Porsche GT3 RS mag de ring op

Spionagebeelden Porsche Taycan Cross Turismo

Porsche Macan Facelift maakt metersAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com