Mini Cooper S Hamann
Je bent hier » Home » Tuning » Mini Cooper S Hamann

Mini Cooper S Hamann

zaterdag 22 juli 2006 15:26:37
Wij presenteren hier de Mini Cooper S getuned door Hamann. Tuning is in onze ogen een levensstijl en deze passie kunt u vaak terugvinden in de vele aanpassingen bij een auto. Bekijk de vloeiende en krachtige lijnen. Elk detail onderstreept de grote zorg die aan dit model is besteed. Maar ook aan de uitrusting en het comfort. Tegelijk roept hij sterke herinneringen op aan uw eerste strakke bolide. De tuner van deze auto laat de originaliteit in tact en vergroot de passie voor autobezitters met styling. Deze auto is uniek te noemen. Voor liefhebbers van een getunede, sportieve, snelle, avontuurlijke en opmerkelijke auto moet u deze fotobeelden bekijken.

Mini Cooper S Hamann
Mini Cooper S Hamann
Mini Cooper S Hamann
Mini Cooper S Hamann
Mini Cooper S Hamann
1 reactie
3 reacties
Reacties
Anoniem
Gaaaaaaaaaaaaave auto!! COol ding mann! Maar kan m nog neit kopen horr. Ben pas 13 ...
Rubert
Deze uitlaat is van Hamann zelf vermoed ik maar ik zal eens checken bij de kenners welke uitlaat Hamann gebruikt bij deze Mini. Zal wel erg duur zijn maar we gaan even zoeken. Wie weet dat de redacteur van deze toppie website ook weet welke uitlaat Hamann gebruikt.
Steven
Mooi getuned!Ik heb zelf ook een mini cooper, ik zit een beetje te zoeken naar een uitlaat waar wat meer geluid uit komt dan de standaard dubbele uitlaat van mini.Kunt u mij vertellen wat voor uitlaat hier onder hangt? M.v.g. Steven
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mini

Mini autonieuws

Mini is de naam van een bekende kleine auto die tussen 1959 en 2000 werd geproduceerd. Het was een revolutionaire en karaktervolle kleine auto die was ontworpen voor de British Motor Corporation (BMC) door Alec Issigonis (1906-1988) en gemaakt in Birmingham.
Meer Mini nieuws
Nieuwe generatie Mini Cooper

MINI Cooper S Convertible Facelift betrapt

Designschetsen van volledig elektrische MINI

Mini Countryman Panamericana plug-in hybride

Cadeautips voor jonge MINI fans

Opfrisbeurt Mini 3-deurs, 5-deurs en Cabrio

Nieuwe zeventraps automaat met dubbele koppeling

Het nieuwe MINI logoAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com