Upgrade naar 770 Nm en 650 pk's
Mercedes AMG GT R van tuner fostla concepts

Mercedes AMG GT R van tuner fostla concepts

vrijdag 05 juli 2019 18:19:10

Waarschijnlijk heeft geen enkele andere auto het grootste deel van zijn ontwikkelingstijd doorgebracht in de "Groene Hel" van de Nürburgring zoals de Mercedes AMG GT R. Het optimaliseren van een dergelijk voertuig, dat allesbehalve onder de maat is bij "geboorte" bij AMG, werd graag geaccepteerd door fostla.de concepten in Hannover.

Waarbij, optimalisatie betekent aanpassingen aan het uiterlijk en, indien nodig, dan weer verhoogt de prestaties. Door nauwe samenwerking met verschillende zorgvuldig uitgekozen partners, kan de bemanning van Neder-Saksen verschillende soorten prestatieverhogingen bieden en zich vervolgens vanuit één bron aan de outfit van het voertuig wijden. Waarbij, ook op het gebied van design, bijvoorbeeld van bedrijfsvoertuigen tot enthousiaste klanten van motorsport, zijn verschillende varianten ten zeerste aanbevolen

 

In het onderhavige geval heeft het team van fostla.de-concepten de hierboven genoemde uitgangspunten verwerkt. Allereerst is in de AMG GT R een upgrade van niveau 1 met een BMC-racefilter geïnstalleerd. Dit verbetert de nominale waarde van 585 pk (= 430 kW) / 700 Nm naar een opmerkelijke 650 pk (= 478 kW) / 770 Nm. Daarna werd een - naar alle waarschijnlijkheid - absoluut unieke full vinyl car wrap uitgevoerd, trouw aan het motto Design-Concept en Design-Foliation. Het enige aannemelijke ding: ga kijken en bewonder het


Mercedes AMG GT R van tuner fostla concepts
Mercedes AMG GT R van tuner fostla concepts
Mercedes AMG GT R van tuner fostla concepts
Mercedes AMG GT R van tuner fostla concepts
Mercedes AMG GT R van tuner fostla concepts
Mercedes AMG GT R van tuner fostla concepts
Mercedes AMG GT R van tuner fostla concepts
Mercedes AMG GT R van tuner fostla concepts
Mercedes AMG GT R van tuner fostla concepts

1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Auto: Mercedes AMG GT R
Automerk: Mercedes
Automodel: AMG
Uitvoering: GT R
Modeljaar: 2020
Tuner: AMG
Vermogen - Brandstof: 650 pk
Vermogen - Brandstof (kW): 478 kW)
Maximale koppel - Brandstof (Nm): 770 Nm
Mercedes

Mercedes autonieuws

Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen het Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het het merk onderdeel van Daimler AG.
Meer Mercedes nieuws
Mercedes EQS op de Nürburgring

De machtige G klasse 4x4 leeft voortAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com