Lamborghini Gallardo SE Hamann

Lamborghini Gallardo SE Hamann

zondag 19 maart 2006 18:20:44
Het merk Lamborghini is een synoniem voor snelle en sportieve auto’s voor op de straat. En wanneer u kijkt naar de nieuwe Lamborghini Gallardo, snapt u ook waarom. Binnenin de Hamann versie schuilt een 500 pk sterke motor met een knappe bodystyling. Hamann Motorsport biedt een tuning- en stylingpakket speciaal ontworpen voor de Gallardo SE. Deze Gallardo brengt zijn motorsportkarakter naar voren en zorgt ervoor dat deze edele stier meer prestaties levert en qua uiterlijk spetterend is.

De eerste beelden van de Lamborghini Gallardo SE van Hamann laat zien dat dit model verre van standaard is en het eigenlijke model een klein kindje is in vergelijk met deze krachtpatser van Hamann Motorsport. De ontwikkelaars en tuningspecialisten van Hamann construeren een uitgebreid aërodynamicaprogramma voor deze markante sportauto. De voorzijde van de auto wordt overheerst door een innovatief ontworpen voorspoiler. De ontwikkellaars hebben zich verdiept in Italiaans design, maar omvatten ook de sportieve en stilistische elementen van het traditierijke bedrijf.

De indrukwekkende verschijning wordt versterkt door de “luchtgril” aan de voorzijde, de brede sideskirts en de schermen voor voldoende luchttoevoer aan de zijkanten van de auto. Hamann heeft deze sportauto gemaakt voor gebruik op de normale weg en zal daarmee een zeldzame verschijning worden met veel bewondering. Door de Hamann aërodynamische aanpassingen onstaat er meer downforce op de auto. De auto wordt zodoende strak tegen het wegdek gehouden en zorgt voor een betere wegligging. Deze downforce wordt ook veroorzaakt door de vleugel op de achterzijde van de auto.

Mede dankzij de imposante uitvoerige aërodynamische componenten van Hamann Motorsport zorgt maakt deze Gallardo SE duidelijk sportiever en exclusiever dan de “standaard” productie-uitvoering. Hamann heeft, zoals altijd, ook veel energie gestoken in het optimaliseren van de performance van de auto door gebruik te maken van katalyserende converters en twee geluidsdempers met een diameter van 76mm in een V2A staalontwerp. De prestaties van deze Lamborghini Gallardo SE worden verhoogd met in totaal 25pk tot 528pk. Tegelijkertijd wordt ook het koppel verhoogd met 50Nm naar een totaal van 56Nm. Mensen die de originele uitlaatpijpen willen behouden hebben de mogelijkheid om de sport geluidsdemper te gebruiken door middel van een adapter.

Dankzij het aërodynamische tuningpakket van Hamann Motorsport is deze Lamborghini Gallardo SE geschikt gemaakt voor de weg. De prestatieverhoging na het tunen maken deze trotse stier machtig. Deze uitvoering van de Lamborghini is een combinatie van macht, sportiviteit en exclusiviteit.

Lamborghini Gallardo SE Hamann
Lamborghini Gallardo SE Hamann
Lamborghini Gallardo SE Hamann
Lamborghini Gallardo SE Hamann
Lamborghini Gallardo SE Hamann
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Lamborghini

Lamborghini autonieuws

Ferruccio Lamborghini heeft zijn fortuin voornamelijk vergaard in de tractorenfabricage in Itali? en Spanje. Hij was begin jaren zestig een bon-vivant met een passie voor snelle wagens en bezat daarvan een aanzienlijke collectie. Lamborghini had onder andere een splinternieuwe Ferrari die in ??n jaar tijd viermaal terug naar de fabriek moest wegens gebreken.
Meer Lamborghini nieuws
Lamborghini Urus EVO is bikkelhard

Lamborghini Terzo Millennio prototype op Autosalon

Lamborghini Urus onderweg naar Autosalon

Lamborghini Huracan LP 610-4 Spyder met softtop

Lamborghini Aventador SV Roadster betrapt

Lamborghini komt met een luxueuze SUV

Lamborghini Huracan SV ook in testfase

Lamborghini Aventador SV Roadster test begonnenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com