Lamborghini Gallardo Hamann

Lamborghini Gallardo Hamann

dinsdag 14 maart 2006 19:25:08
Hamann Motorsport is op dit moment bezig met een exlusief tuningprogramma voor de Lamborghini Gallardo. De tuningspecialist uit Laupheim, Duitsland, zorgt voor 520Pk. Deze paardekrachten werden door de mensen van Lamborghini over het hoofd gezien. Deze Pk’s zijn onlosmakelijk verbonden met de klassieke Countach en recentere Diablo en Murcielago. De ingenieurs van Hamann hebben deze “vliegende stier” uitgerust met vleugeldeuren. Laat die stierengevechten nu maar beginnen.

Hamann maakt gebruik van een inpandige vleugeldeuren om een stabiel systeem te creëren zonder complexe constructies. Dit zorgt ervoor dat de Gallardo zijn exclusieve waarde behoudt tijdens het openen en sluiten van deze “trendy” vleugeldeuren. Zoals verwacht vergt deze aanpassing van deurconstructie nogal wat specifieke aanpassingen. Dit vormt voor een tuner als Hamann geen problemen. Gezien het eindresultaat proberen ze de aanpassingen minmaal te houden. Om deze aanpassing te voltooien moet er rondom de scharnieren en de vouwmodule van de deuren lakwerk toegevoegd worden. Hamann zal ook zorgdragen voor het lakwerk en zal een week tijd in beslag nemen.

De vleugeldeuren van Hamann zijn kenmerkend, omdat zij onder een bepaalde hoek openen. Als je eenmaal deze handeling hebt gedaan en je mannelijkheid wordt geprikkeld, zul je nooit meer anders willen. Ook de Spyder en ouderen modellen van Lamborghini hebben deze mogelijkheid en kunnen voorzien worden van vleugeldeuren.
Naast de vleugeldeuren voor de Gallardo biedt Hamann ook een aantal andere opties zoals aërodynamische componenten, lichtmetalen velgen, veersystemtechnieken en interieur van luxe materialen.

Als je denkt dat Hamann zijn vleugeldeuren alleen maar aanbiedt voor de lamborghini heeft u het mis. De Bmw 6 Serie of de Ferrari F430 worden ook voorzien van deze deuren. Dus genoeg nieuws in de Arena van Hamann. Als u een tegenstander bent de bekende Spaanse stierengevechten dan heeft Hamann de oplossing. Zij zetten zonder pardon vleugeldeuren op de Lamborghini, zodat de “vliegende bull” de Arena probleemloos kan verlaten.

Lamborghini Gallardo Hamann
Lamborghini Gallardo Hamann
Lamborghini Gallardo Hamann
Lamborghini Gallardo Hamann
Lamborghini Gallardo Hamann
Lamborghini Gallardo Hamann
Lamborghini Gallardo Hamann
Lamborghini Gallardo Hamann
Lamborghini Gallardo Hamann
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Lamborghini

Lamborghini autonieuws

Ferruccio Lamborghini heeft zijn fortuin voornamelijk vergaard in de tractorenfabricage in Itali? en Spanje. Hij was begin jaren zestig een bon-vivant met een passie voor snelle wagens en bezat daarvan een aanzienlijke collectie. Lamborghini had onder andere een splinternieuwe Ferrari die in ??n jaar tijd viermaal terug naar de fabriek moest wegens gebreken.
Meer Lamborghini nieuws
Lamborghini Urus EVO is bikkelhard

Lamborghini Terzo Millennio prototype op Autosalon

Lamborghini Urus onderweg naar Autosalon

Lamborghini Huracan LP 610-4 Spyder met softtop

Lamborghini Aventador SV Roadster betrapt

Lamborghini komt met een luxueuze SUV

Lamborghini Huracan SV ook in testfase

Lamborghini Aventador SV Roadster test begonnenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com