Jeep Commander Startech
Je bent hier » Home » Tuning » Jeep Commander Startech

Jeep Commander Startech

vrijdag 14 juli 2006 22:10:38
De nieuwe grote Jeep Commander is al niet het toonbeeld van bescheidenheid maar tuner Startech maakt er helemaal een eersteklas blikvanger van.

Startech, een zusterbedrijf van Mercedes-tuner Brabus, is gespecialiseerd in het aanpassen van de producten van Jeep en Chrysler. Ook de Jeep Commander, het nieuwe grote model, ontkomt niet aan een behandeling. Middels een chip, die elke Jeep-dealer binnen een halfuur kan installeren, kan het vermogen van de 3,0-liter V6 dieselmotor worden opgevoerd van 218 naar 262 pk. Het maximale koppel groeit ermee van 510 naar 580 Nm. Het gevolg is dat de sprint van 0 naar 100 een halve seconde sneller gaat dan bij de standaard Commander. De topsnelheid gaat van 191 naar 200 km/u. Startech is nog bezig met de ontwikkeling van een remsysteem dat is opgewassen tegen de extra kracht van de tuning. Het uiterlijk van de Commander kan worden aangepast met een opzetstuk voor de voorbumper en drie verchroomde spijlen in elk van de zeven lamellen van de grille. Aan de achterzijde is ook een speciale bumper gemonteerd waarbij in het midden een deel uitneembaar is voor een trekhaak. De achterbumper is er in twee versies: bij de eerste zijn er uitsparingen voor de standaard-uitlaat en bij de tweede is er ruimte voor de speciale dikke Startech-pijpen. Verder zijn er verchroomde spiegelkappen en een systeem dat de grond rond de auto verlicht zodra die wordt ontgrendeld. De 20 inch wielen tot slot van de Commander een verschijning die je niet kunt missen.

Jeep Commander Startech
Jeep Commander Startech
Jeep Commander Startech
Jeep Commander Startech
Jeep Commander Startech
1 reactie
Reacties
Saskia
Vette bak en een SUV zoals je die niet vaak ziet in de Grachtengordel van Amsterdam. Daar wordt je gek van de Landrovers en de Volswagen Touaregs. Gadverdamme als je daar een week tegenaan moet kijken dan zie je liever de Startech modellen of de Brabus modellen door je keukenraam. Blijf toch een vrouw he. hihi
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Jeep

Jeep autonieuws

Na de oorlog ging Willys door met het produceren van de Jeep voor het leger. Men produceerde in 1947 de Jeep Jeepster, wat men een vroege voorloper van de SUV kan noemen; het was een auto met een Jeep uiterlijk maar met een conventionele achterwielaandrijving. Doordat Willys druk was met de productie voor het leger werd de productie van de Jeepster stopgezet. Jeep is lid van DaimlerChrysler.
Meer Jeep nieuws
2022 model Jeep Compass gespot

De compleet nieuwe Jeep Wrangler

Mopars off-roaduitrusting voor Wrangler Unlimited Sahara

De evolutie van de Jeep Cherokee

Vierde generatie Jeep Wrangler

Nieuwe Jeep Compass debuut in Brazilie

Jeep CUV als vervanger voor Compass and Patriot

Special editions Jeep Renegade en Jeep Cherokee op IAAAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com