Heico Sportiv komt met de V40 T5 HPC

Heico Sportiv komt met de V40 T5 HPC

dinsdag 25 juni 2013 15:11:52

De Volvo autotuner Heico Sportiv, uit de Duitse plaats Weiterstadt, denkt ook met deze nieuwe Volvo te schitteren. Een Volvo V40 met 350 pk en een koppel van 510 Nm. Das genieten met een Volvo en deze V40 is dan ook een goed alternatief voor de Audi S3 Sportsback, BMW M135i xDrive of Mercedes A45 AMG.

De feiten zijn er gewoon en de Volvo ruikt naar Alcantara aan de binnenzijde. Jammie. De buitenkant is in een mooie folie gepakt met als nickname "Toxic-Green-Matt" een heeft zwarte decor stripes.


Heico Sportiv komt met de V40 T5 HPC
Heico Sportiv komt met de V40 T5 HPC
Heico Sportiv komt met de V40 T5 HPC
Heico Sportiv komt met de V40 T5 HPC
Heico Sportiv komt met de V40 T5 HPC
Heico Sportiv komt met de V40 T5 HPC
Heico Sportiv komt met de V40 T5 HPC
Heico Sportiv komt met de V40 T5 HPC
Heico Sportiv komt met de V40 T5 HPC
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Volvo

Volvo autonieuws

Volvo Car Corporation is een automerk, opgericht in het Zweedse G?teborg in 1927 door Gustaf Larson en Assar Gabrielsson. Volvo is Latijn voor ik rol. Het allereerste Volvo-model is de Volvo Jacob uit 1927. Andere beroemde modellen zijn de Amazon, Kattenrug en de Volvo P1800.
Meer Volvo nieuws
Productie elektrische Volvo XC40 Recharge gestart

Vernieuwde Volvo XC90 nog veiliger

Nieuwe Volvo V60 Cross Country

Heico Sportiv Volvo V60

Volvo XC40 wint prijzen

Volvo V60 nu ook als R-Design

Volvo Cars toont nieuwe S60 sportsedan

Polestar komt met 60-serie T8 Twin Engine plug-in hybridAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com