Fiat 500 Sportivo Hamann
Je bent hier » Home » Tuning » Fiat 500 Sportivo Hamann

Fiat 500 Sportivo Hamann

dinsdag 06 mei 2008 07:32:20
Naast BMW’s en supercar-merken zoals Lamborgini en Ferrari heeft Hamann nu ook een Fiat onder handen genomen. Het gaat om de kleine 500, welke zowel optisch als motorisch is aangepast. De Fiat 500 is lager gezet (30mm) en er zijn matzwarte 17-inchers onder gezet. Het sportieve uiterlijk wordt bijgestaan door de sportuitlaat van Hamann, het geluid uit die 1,4 liter benzine moet werkelijk fantastisch zijn… De dikke muffler heeft twee stalen pijpjes als uitlaat (70mm diameter). Met een herprogrammering van de ECU biedt de 1,3 Multijet diesel van Hamann zo’n 90 pk (standaard 75 pk), het koppel stijgt van 145 Nm naar 230 Nm.

Fiat 500 Sportivo Hamann
Fiat 500 Sportivo Hamann
Fiat 500 Sportivo Hamann
Fiat 500 Sportivo Hamann
Fiat 500 Sportivo Hamann
Fiat 500 Sportivo Hamann
Fiat 500 Sportivo Hamann
Fiat 500 Sportivo Hamann
1 reactie
Reacties
Sally
Kijk tuning en gaan dames gaan wel samen. Wow wat een gave wagen. Rij zelf de nieuwe Fiat 500 en voel me een stoere dame maar als je naar links kijkt bij de verkeerslichten dan is dit het maximale voor de 500.
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Fiat

Fiat autonieuws

Fiat S.p.A. (oorspronkelijk FIAT, een acroniem dat staat voor Fabbrica Italiana Automobili Torino) is een Italiaans industrieel concern en autofabrikant. De Fiat Group heeft belangen in diensten, uitgeverijen en het bouwen van machines voor massaproductie.
Meer Fiat nieuws
Wat zien wij hier? Fiat Toro Coupe misschien

Spionagefoto's vreemde Fiat Sedan-prototype

Fiat Fiorino 2022 intensieve wintertest

Elektrische Fiat 500 vanaf 24.900

Fiat Tipo SW Cross spyshots

Fiat op de autosalon van Geneve 2018

Fiat Fullback Cross ruige pick-up

Fiat Fullback is er vanaf  24.990Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com