Chevrolet Aveo stylingpakket van Aldor Automotive

Chevrolet Aveo stylingpakket van Aldor Automotive

dinsdag 02 december 2008 17:36:12

Voor wie zijn Chevrolet Aveo hatchback te gewoontjes vindt biedt Aldor Automotive nu een oplossing. Het bedrijf uit Waalwijk ontwikkelde een sportief stylingpakket voor dit automodel. Aldor Automotive is al jaren een gerenommeerde naam onder de Europese auto-importeurs en is gespecialiseerd in het design en de productie van professionele autostyling producten. Het stylingpakket bestaat uit een voorspoiler, sideskirts en een achterskirt. Het geheel wordt afgerond met een dakspoiler. De sideskirts zijn alleen bestemd voor de 5 deurs Aveo, omdat de 3 deurs hiermee reeds af fabriek is uitgerust. Alle overige delen zijn geschikt voor zowel de 3 als de 5 deurs uitvoering

 

 

De producten zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige en stootvaste kunststoffen. De stylingdelen worden gespoten in kleur geleverd. Direct klaar voor montage dus. Donkere accenten vormen de finishing touch. De mat zwarte sierstrips in de voorspoiler en het “diffuser”-vlak in de achterskirt geven de Aveo een breder en agressiever uiterlijk.

 

De consumentenprijzen voor de voorspoiler, sideskirts en achterskirt bedragen respectievelijk € 357,-, € 636,- en € 437,- inclusief spuitwerk in de gewenste kleur. De dakspoiler kost € 240,- in kleur. De stylingdelen zijn onder andere te bestellen via de officiële merkdealer. Deze kan ook de montage uitvoeren. Voor andere verkoopadressen kunt u contact opnemen met de fabrikant. Kijk daarvoor op www.aldorautomotive.com.

 

 


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Chevrolet

Chevrolet autonieuws

In 1908 had William Durant het autoconcern General Motors opgericht. In 1910 verloor Durant de controle daarvan aan zijn schuldeisers. Met behulp van de ontwerpen van Louis Chevrolet, een bekende racewagenpiloot van Zwitserse origine, wilde hij zijn reputatie in de automobielindustrie opnieuw vestigen.
Meer Chevrolet nieuws
Chevrolet Camaro test op nieuwe Alpha Chassis

Alweer een update van de Chevrolet CaptivaAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com