Monster van Black Box-Richter
Audi RS7 van lifestyle-merk Nebulus

Audi RS7 van lifestyle-merk Nebulus

donderdag 06 augustus 2020 16:55:14

Prachtig, uniek en letterlijk verdomd snel: de Audi RS7 van het lifestyle-merk Nebulus is een heel bijzondere auto. Het motto van Nebulus is om klanten Nebulus-merkkleding tegen een eerlijke prijs aan te bieden. Onafhankelijk, opvallend ontwerp, hoge kwaliteitsnormen en perfecte klantenservice hebben bij Nebulus de hoogste prioriteit. Een door de eigenaar geleid bedrijf uit Neder-Beieren met gevoel voor mode en lifestyle. Het merk Nebulus werd 13 jaar geleden gelanceerd en is geliefd bij miljoenen klanten over de hele wereld. Black Box-Richter in Schardenberg, Oostenrijk, en hun eigenaar Mingo RICHTER staan ​​bekend om echt ongebruikelijke soorten zelfklevende vinylwraps. In samenwerking met HGP Turbo Retrofitting en 811-ontwerp was een Audi RS7 van Nebulus zowel prestatieverhogend als perfect verpakt in vinylfolie.

Black Box-Richter in Schardenberg, Oostenrijk, en hun eigenaar Mingo RICHTER staan ​​bekend om echt ongebruikelijke soorten zelfklevende vinylwraps. In samenwerking met HGP Turbo Retrofitting en 811-ontwerp was een Audi RS7 van Nebulus zowel prestatieverhogend als perfect verpakt in vinylfolie.

 

Om de prestaties te verbeteren, werd het productassortiment van HGP Turbo in Ohmden gebruikt. Na het afstellen van de motorregeling en het verwijderen van de Vmax-beperking, werden een luchtfilterkast met groot volume en een sportluchtfilterinzetstuk geïnstalleerd, elk met het opschrift "HGP-turbo". Geïnteresseerde waarnemers zullen voor de turbocompressoren grote inlaatslangen (in blauw of zwart) en inlaatspruitstukken met een grotere dwarsdoorsnede vinden. De serie turbocompressoren werden zo verwerkt dat grotere turbine-assen en dezelfde compressorwielen werden geïnstalleerd. Er zijn ook versterkte druklagers en vergrote invoer van de turbocompressor toegevoegd. De boostdruksensoren zijn ook gewijzigd. Dit alles uiteraard met goedkeuring van de TÜV. De diagnostische capaciteit van het voertuig blijft intact en de fabrikant kan deze niet overschrijven. Op verzoek kan de prestatieverhoging tot 962 pk (= 707 kW) en 1250 Nm op elk moment achteraf worden ingebouwd.

 

Laten we het nu hebben over de zelfklevende vinylfolie van de bolide, die in twee stappen werd uitgevoerd. Allereerst werd de basiskleur zwart metallic hoogglans volledig omhuld met de speciale PWF kleur zwart diamant mat. Daarna is een extra laag zilverglanzend vinyl aangebracht met een lijnopmaak in verschillende diktes.
De cross-component nauwkeurigheid van de hechting was van het grootste belang om een ​​harmonieus totaalbeeld te verkrijgen. Het ontwerp is gemaakt door Hajo LEMKEs bij 811 design in Erftstadt. Het duurt ongeveer een week om dit type zelfklevende vinylverpakking te voltooien.

Verdere omschakelingsmaatregelen zijn op dit moment gepland ...


Audi RS7 van lifestyle-merk Nebulus
Audi RS7 van lifestyle-merk Nebulus
Audi RS7 van lifestyle-merk Nebulus
Audi RS7 van lifestyle-merk Nebulus
Audi RS7 van lifestyle-merk Nebulus
Audi RS7 van lifestyle-merk Nebulus
Audi RS7 van lifestyle-merk Nebulus
Audi RS7 van lifestyle-merk Nebulus
Audi RS7 van lifestyle-merk Nebulus
Audi RS7 van lifestyle-merk Nebulus
Audi RS7 van lifestyle-merk Nebulus
Audi RS7 van lifestyle-merk Nebulus
Audi RS7 van lifestyle-merk Nebulus
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Audi

Audi nieuws

Het merk heeft zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door ex-Benz- werknemer August Horch samen met een 3-tal partners. Al na tien jaar stopte deze samenwerking, Horch wilde bekendheid voor zijn merk vergaren door aan autosport deel te nemen. Zijn partners waren het daar niet mee eens omdat het te geld verslindend zou zijn en ontsloegen de technisch directeur en oprichter Horch in 1909.
Meer Audi nieuws
Spyhots Audi EV SUV voor Chinese markt

Spionage momentje Audi Q6 e-tron

Is dit de Audi Q9?

Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022

Audi e-tron GT en RS e-tron GT onthuld

Een echte Audi Horch A8L

Audi S8 facelift in barre kou

Audi RS3 Sedan test in sneeuwAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com