JAGER gesmede velgenprogramma
Audi RS6 C7 by G&B Design
Je bent hier » Home » Tuning » Audi RS6 C7 by G&B Design

Audi RS6 C7 by G&B Design

maandag 27 juni 2022 18:23:25

Al meer dan 10 jaar staat het meestervakbedrijf G&B Design in Recklinghausen tot ver buiten de stadsgrenzen bekend om het ontwerpen van de perfecte oplossingen voor de voertuigen van zijn klanten en deze uit te rusten met een aanzienlijke hoeveelheid sportiviteit en elegantie. Hoe groot de uitdaging van elk project ook is: samen met zijn team bestaande uit betrouwbare en gecertificeerde medewerkers - allen met jarenlange ervaring in de automobielindustrie - creëert bedrijfseigenaar Bora Yilmaz altijd de optimale symbiose van lifestyle, technologie en design. Het bedrijf is TÜV-gecertificeerd en werkt met state-of-the-art apparatuur om de best mogelijke resultaten te behalen.

Momenteel biedt G&B Design een sensationele ombouw aan voor de Audi RS C7. Vergeleken met de standaard RS6 verbreedt de toegepaste 6XTM aerodynamische kit de Audi aan beide kanten - zowel voor als achter - met maar liefst 8 cm. G&B Design biedt daarmee de breedste RS6 ter wereld met TÜV-goedkeuring

 

Eerst werd het voertuig uitgerust met een esthetisch gevormde motorkap en een meer dan imposante voorschort met bijpassende voorlip. Tijdens dit proces is het front aangepast aan het uiterlijk van het nieuwe model C8. Het team heeft de spatborden op maat gemaakt en de sideskirts en zijpaneelverlengingen zijn ook afgestemd.

 

De prachtig vormgegeven dakspoiler en de perfect gevormde lijnen van alle achtercomponenten zoals de spoiler, rok en tweedelige diffusor mogen hier niet onvermeld blijven. Voor de wielen vertrouwt G&B Design op het exclusieve interne JÄGER gesmede velgenprogramma en monteerde 12x21 inch met 325/25/21 banden rondom. De Audi RS6 C7 van G&B Design muteert als model 6XTM tot een echte teaser!


Audi RS6 C7 by G&B Design
Audi RS6 C7 by G&B Design
Audi RS6 C7 by G&B Design
Audi RS6 C7 by G&B Design
Audi RS6 C7 by G&B Design
Audi RS6 C7 by G&B Design
Audi RS6 C7 by G&B Design
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Audi

Audi nieuws

Het merk heeft zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door ex-Benz- werknemer August Horch samen met een 3-tal partners. Al na tien jaar stopte deze samenwerking, Horch wilde bekendheid voor zijn merk vergaren door aan autosport deel te nemen. Zijn partners waren het daar niet mee eens omdat het te geld verslindend zou zijn en ontsloegen de technisch directeur en oprichter Horch in 1909.
Meer Audi nieuws
Productie Audi Q8 e-tron van start in Brussel

Audi RS 6 Avant performance

Audi A6 Avant e-tron concept

Spyhots Audi EV SUV voor Chinese markt

Spionage momentje Audi Q6 e-tron

Is dit de Audi Q9?

Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022

Audi e-tron GT en RS e-tron GT onthuldAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com