Audi Q5 ABT
Je bent hier » Home » Tuning » Audi Q5 ABT

Audi Q5 ABT

zaterdag 30 augustus 2008 17:40:24

Wanneer de engineers en designers van ABT Sportsline beslissen om een SUV te tunen dan kan je er zeker van zijn dat de resultaten verbluffend worden. Het bewijs zie bij de Audi Q5 die door het tuningpakket van ABT een nieuwe adrenaline boost heeft gekregen. Eerder hebben we al mogen genieten van ABT tuning op de Volkswagen Touareg, AS7 en de Tiguan. Vanuit alle hoeken zie je bij deze Audi Q5 superieure vormen.

De voor- en achterbumper hebben een extra rijbeschermingsplaat gekregen. De robuuste gril aan de voorzijde met grote luchtinlaat en logostrips op de zijskirts vormen één vet geheel. Achterop zien we de dakspoiler, 4 uitlaatpijpjes en 20inch BR velgen. Oogt allemaal lekker!Even iets over de motorische adrenaline injecties. De 2.0 TDI is verhoogd van 170pk naar 190pk. De 3.0 TDI heeft 310pk gekregen ipv 240pk en de is de grootste krachtpatser van ABT. Meest opvallend is het hoge koppel van 610Nm. Dat is bruut. De 2.0 TFSI is gekieteld van 211pk naar 240pk. Samen met deze motorische injecties heeft ABT ook de veren en remmen aangepast. Het tuningpakket van ABT bevat ook nog een elektrisch systeem om de auto te verlagen. De remschijven hebben een diameter van 380mm en ogen erg mooi in de velg.


Audi Q5 ABT
Audi Q5 ABT
Audi Q5 ABT
Audi Q5 ABT
Audi Q5 ABT
Audi Q5 ABT
Audi Q5 ABT
Audi Q5 ABT

1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Audi

Audi nieuws

Het merk heeft zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door ex-Benz- werknemer August Horch samen met een 3-tal partners. Al na tien jaar stopte deze samenwerking, Horch wilde bekendheid voor zijn merk vergaren door aan autosport deel te nemen. Zijn partners waren het daar niet mee eens omdat het te geld verslindend zou zijn en ontsloegen de technisch directeur en oprichter Horch in 1909.
Meer Audi nieuws
Audi Q4 e-tron wintertest

Interieur spyshots Audi Q4 e-tron en Audi Q4 Sportback e-tron

Audi RS e-tron GT

Vernieuwde Audi Q2 geprijsd

Audi Q8 plug-in hybride

Audi Q4 Sportback e-tron vs Q4 e-tron

Audi e-tron GT op de nürburgring

Audi RS3 Sedan verliest camouflageAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com