autoliefhebber.com
Home Autonieuws Spyshots Tuning & Styling Exclusief Bedrijfswagen Beurzen Lifestyle Autotechniek SUV Contact
 
U bent hier: Home : Tesla auto
"Vooruitstrevende
elektrische aandrijving
is het kloppend hart"

Tesla auto

 

Tesla presenteert de nieuwe tesla auto met topprestaties. De vooruitstrevende elektrische aandrijving is het kloppend hart dat voor een unieke rijervaring zonder enige emissie zorgt. Dankzij een stijve carrosserie, een ideale gewichtsverdeling en een opmerkelijk laag zwaartepunt biedt Model S het reactievermogen en de behendigheid die verwacht worden van de beste sportwagens ter wereld, gecombineerd met de rijkwaliteit van een sedan.

 

De technologisch hoogstaande elektrische aandrijving levert adembenemende prestaties. In tegenstelling tot een conventionele verbrandingsmotor met honderden bewegende heeft de Tesla motor maar één bewegend onderdeel: de rotor. Daarom is de versnelling van model S onmiddellijk, alsof u een schakelaar omzet. In 5,6 seconden bereikt Model S 100 km/uur, zonder haperen en zonder een druppel benzine.

 

 

Tesla auto kopen

 

Het ophangingssysteem werd speciaal ontworpen voor de unieke architectuur van Model S. Het werkt samen met het stijve, lichte Tesla platform voor nauwkeurig rijgedrag en optimaal comfort. De voorophanging werd optimaal ontworpen dankzij het ontbreken van een verbrandingsmotor wat de wielcontrole optimaliseert. De multilink achterophanging is ontworpen om naadloos samen te werken met de aandrijving.

 
  Deze pagina is onderdeel van automotive website: Autoliefhebber.com | Design & realisatie: Art of Creations