Landrover Freelander 2
Je bent hier » Home » SUV » Landrover Freelander 2

Landrover Freelander 2

dinsdag 20 juni 2006 19:47:03
Officieel duurt het nog iets meer dan twee dagen voordat Land Rover de eerste officiële foto's van de nieuwe Freelander vrijgeeft, maar inmiddels zijn er al een aantal beelden van de nieuwe vierwielaandrijver op internet gesignaleerd. Die foto's maken duidelijk dat het Engelse merk bij de Freelander 2 de designstijl volgt die ook voor Range Rover, Range Rover Sport en Discovery 3 is gevolgd. De carrosserie van de nu 4,50 meter lange Freelander oogt strak en zakelijk, met een imponerende neus en overwegend hoekige lijnen.

Nadere details van de nieuwe Freelander 2 volgen, maar praktisch zeker is dat de vierwielaandrijver kan worden geleverd met 3,2 liter grote zescilinder benzinemotor (233 pk) en met 2,2 liter metende turbodiesel (160 pk). Beide motoren worden binnen het Ford-concern al gebruikt, respectievelijk onder meer door Volvo, Jaguar en Ford zelf. Qua onderstel maakt de nieuwe Freelander gebruik van dezelfde bodemsectie als voor de Volvo S80 en de Ford S-Max/Galaxy (en nieuwe Mondeo) wordt gebruikt.

Landrover Freelander 2
Landrover Freelander 2
Landrover Freelander 2
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Landrover

Land Rover autonieuws

De Land Rover is op de Amerikaanse Willy's Jeep na het oudste terreinwagenmerk ter wereld. De wagen ontleent zijn naam aan de verwachting dat hij veel op het land gebruikt zou worden. Zo droeg de eerste brochure die werd uitgegeven nog voordat de auto in productie was de titel "The Land Rover for the farmer, the countryman and general industrial use".
Meer Landrover nieuws
Range Rover Sport SVR begint testfase

Range Rover PHEV model 2022 betrapt

Range Rover Sport model 2023 betrapt

Range Rover PHEV bertrapt

Spyshots Range Rover Evoque LWB

Interieur spyshots Range Rover

Land Rover Defender 90 met V8 gespot

Nieuwe Range Rover betrapt tijdens testAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com