Frankfurt laat ons de Infinity Q30 Concept zien

Frankfurt laat ons de Infinity Q30 Concept zien

maandag 02 september 2013 12:58:24

Infiniti heeft de eerste afbeelding vrijgegeven van de Q30 Concept. De auto krijgt zijn wereldpremière tijdens de Frankfurt Motor Show van 2013 en is de volgende stap in de strategie van Infiniti voor uitbreiding naar nieuwe topsegmenten.


De Infiniti Q30 Concept is ontwikkeld volgens de ontwerpvisie van Infiniti voor een compacte auto en richt zich op de nieuwe generatie klanten in het topsegment.  De auto wordt op 10 september om 10:15 uur CET onthuld in hal 5 van de Frankfurt Motor Show tijdens de persconferentie van Infiniti.


Q30 Concept weerspiegelt de visie van Infiniti om verbluffend ontwerp, innovatieve materialen en nauwkeurige pasvorm en afwerking te combineren met uniek vakmanschap om zo een radicale verandering in het topsegment voor compacte auto's teweeg te brengen.


De vorm van de Infiniti Q30 Concept is een samensmelting van drie carrosseriestijlen en laat zich niet in een hokje duwen: geen coupé, geen hatchback en geen crossover. De auto is ontwikkeld voor jongere klanten die op zoek zijn naar een alternatief voor de traditionele modellen in het topsegment en bereid zijn conventies los te laten.


Infiniti is ervan overtuigd dat de samensmelting van het dynamische ontwerp en de sportiviteit van een coupé, de ruimtelijkheid van een hatchback en de hogere zithouding van een crossover zal aanslaan bij deze klanten.


De ontwerpbenadering van de Q30 Concept getuigt van de visie van het merk om innovatieve producten af te leveren die uitblinken door ontwerp, materialen, pasvorm en afwerking, vakmanschap en prestaties. Het ontwerpteam van Infiniti onder leiding van Executive Design Director Alfonso Albaisa kreeg voor de Q30 Concept de vrijheid om op zoek te gaan naar een gedurfde en zelfs sensuele vormgeving met een krachtige uitstraling die getuigt van de ontwerpevolutie van het merk.

De Q30 Concept is de volgende stap in een agressieve strategie voor uitbreiding van het merk Infiniti naar nieuwe topsegmenten.
 


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Infiniti
Infiniti is een Japans automerk van moedermaatschappij Nissan (tegenwoordig onderdeel van Renault). Het merk wordt anno 2005 verkocht in de Verenigde Staten, Canada, het Midden- Oosten, Zuid-Korea en Taiwan. Nissan heeft plannen om het automerk in de loop van 2008 ook in Europa en Japan officieel op de markt te brengen.
Meer Infiniti nieuws
2021 komt 100% elektrische Infiniti

Infinity onthult Q Inspiration Concept

Infinity prijzen bekend Q60 sportcoupe

Infinity presenteert VC-T motor

Nieuwe Infiniti QX30 gearriveerd

Wereldpremiere Infiniti Q60

Infinti op de Autosalon van Geneve 2015

Infiniti Q30 is nu nog folievrolijkAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com