Zonnige spyshots van Cadillac ATS Coupe

Zonnige spyshots van Cadillac ATS Coupe

donderdag 25 april 2013 13:59:22

De Cadillac ATS Coupe is betrapt in Metro Detroit, maar helaas is de zon een groot vijand van onze fotograaf. De lage zon en vreemde inval van de stralen zorgen voor niet al te mooie beelden. Maar er zijn fotobeelden en dus volgen er snel meer. Deze ATS Coupe gaat het opnemen tegen een Duits offensief van Audi A5, BMW 4 Sries Coupe en de Mercedes C klasse Coupe. Das moeilijk.


In juli 2013 zal de productie van deze ATS Coupe starten in de fabriek in Lansing Grand River. Helaas hebben wij gehoord dat deze datum niet haalbaar is en opgeschoven is naar januari 2014. Ach als de tijd ook wordt benut om de details super af te werken! 
 

De motorische vraagstukken staan nog open maar vermoedelijk komt er in de ATS Coupe een 2.5 liter 4 cilinder en 3.6 liter V6. Das genieten.


Zonnige spyshots van Cadillac ATS Coupe
Zonnige spyshots van Cadillac ATS Coupe
Zonnige spyshots van Cadillac ATS Coupe
Zonnige spyshots van Cadillac ATS Coupe
Zonnige spyshots van Cadillac ATS Coupe
Zonnige spyshots van Cadillac ATS Coupe
Zonnige spyshots van Cadillac ATS Coupe
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Cadillac

Cadillac autonieuws

Cadillac is een Amerikaans merk van luxeauto's. Sinds 1909 behoort het merk tot het General Motors-concern. Cadillacs worden vooral in de Verenigde Staten en Canada verkocht waar de merknaam staat voor een hoge kwaliteit.
Meer Cadillac nieuws
Cadillac op de Autosalon van Geneve 2015

Cadillac XT5 is nieuwe SRX

Facelift Cadillac ATS and CTS met nieuwe cadillac logo

Cadillac ATS Coupe en de nieuwe Escalade Europese primeur

Cadillac ATS Coupe op NAIAS in Detroit

Cadillac met 2 Europese primeurs in Frankfurt

Cadillac ELR met actieradius van 480 km


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com