debuut in 2022
Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022

Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022

elektrische Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022
maandag 01 maart 2021 18:23:05

We weten dat Porsche een nieuwe en volledig elektrische Macan aan het ontwikkelen is en we hebben u daar al foto's van aangeboden. De nieuwe Macan zal rijden op een nieuw platform genaamd PPE, Premium Platform Electric, dat in samenwerking met Audi is ontwikkeld. Terwijl het platform voor de Taycan (J1) is ontworpen voor auto's die laag op de weg staan, is de PBM ontworpen voor auto's met een hoge vloer, zoals de Macan, volgens technisch hoofd Dr. Michael Steiner. 

Audi zal het PPE-platform ook gebruiken voor een aankomend model waarvan wordt gezegd dat het de Q6 e-tron gaat heten en dat we nu voor het eerst bespioneerden. Helaas was de ochtend erg mistig waardoor het iets moeilijker werd om een ​​paar fatsoenlijke foto's te maken. Zoals we kunnen zien, ziet het eruit als een grotere Q4 e-tron en biedt het evenveel ruimte binnenin als de Q7, maar met de lengte van een Q5. Dit is een van de eerste prototypes en daarom nog zwaar op de camouflage maar het lijkt erop dat de koplampen al de juiste productieversies zijn.

 

Achterkant
Aan de achterkant kunnen we zien dat het prototype nog steeds de nep-prototypelampen heeft. Kijk onder de camouflage en je zult de luchtinlaten op elke hoek van de voorbumper zien, evenals de vorm van de onderste luchtinlaat. De opladerpoorten bevinden zich op de achterspatborden, we kunnen het aan de linkerkant zien, maar het is mogelijk dat er aan elke kant een is.

 

Snelladen
Een elektrisch systeem van 800 volt, vergelijkbaar met dat van de Porsche Taycan, maakt op PBM's gebaseerde auto's compatibel met snelladen van 350 kilowatt. Specificaties zoals pk's en rijbereik zijn nog niet bekendgemaakt. Verwacht een debuut in 2022 als een 2023-model voor de Q6 e-tron met een Sportback-versie die later volgt.


Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022
Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022
Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022
Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022
Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022
Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022
Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022
Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022
Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Audi

Audi nieuws

Het merk heeft zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door ex-Benz- werknemer August Horch samen met een 3-tal partners. Al na tien jaar stopte deze samenwerking, Horch wilde bekendheid voor zijn merk vergaren door aan autosport deel te nemen. Zijn partners waren het daar niet mee eens omdat het te geld verslindend zou zijn en ontsloegen de technisch directeur en oprichter Horch in 1909.
Meer Audi nieuws
Productie Audi Q8 e-tron van start in Brussel

Audi RS 6 Avant performance

Audi RS6 C7 by G&B Design

Audi A6 Avant e-tron concept

Spyhots Audi EV SUV voor Chinese markt

Spionage momentje Audi Q6 e-tron

Is dit de Audi Q9?

Audi e-tron GT en RS e-tron GT onthuldAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com