Volkswagen Tiguan gespot
Je bent hier » Home » Spyshots » Volkswagen Tiguan gespot

Volkswagen Tiguan gespot

woensdag 18 juli 2007 07:30:46

Laten we maar met de deur in huis vallen en Jacko van der Meer bedanken voor deze scherpe en mooie fotobeelden uit Oostenrijk. Een weekendje mountainbiken in de eeuwige sneeuw kreeg een andere wending. De camera van Jacko stond gelukkig aan voor een shoot met dit nieuwe model. Deze volkswagen Tiguan? sleept vanaf 0 mtr hoogte de mercedes naar de top van de Grossglockner. Jacko dacht tijdens het maken van deze foto´s aan Autoliefhebber.com en mailde ons deze mooie beelden. Nogmaals bedankt.

Hieronder wat algemene informatie die eerder dit jaar in de media is verschenen: 

Volkswagen Tiguan klaar voor de start.
De Volkswagen Tiguan is klaar voor de start. Hij maakt zijn publieksdebuut op de autotentoonstelling van Frankfurt (IAA) in september. De Tiguan is vooral veelzijdig. Hij is ontworpen om een brug te slaan tussen een stadse en een landelijke omgeving en om een goed evenwicht te bieden tussen zakelijk en privé. De Tiguan komt in november op de markt en is uitsluitend leverbaar met direct ingespoten turbomotoren.

De nieuwe Tiguan is net als de Touareg een auto met een sterk karakter. Van voren blijkt dat uit de stoere neus, die overduidelijk is geïnspireerd op zijn grote broer. Bij het zijaanzicht springen de prominente wielkasten direct in het oog en van achteren vallen de lichtunits op doordat ze in grote lijnen dezelfde vorm hebben als de koplampen.

Directe inspuiting, turbo
Alle benzine- en dieselmotoren van de Tiguan hebben directe inspuiting en een turbocompressor. Er zijn drie krachtige benzinemotoren (TSI) met vermogens van respectievelijk 110 kW/150 pk, 125 kW/170 pk en 147 kW/200 pk. Ook het koppel van deze benzinemotoren is riant: de TSI met 150 pk laat al 240 Nm (vanaf slechts 1.750 Nm) voor zich optekenen en de TSI 170 en TSI 200 zijn beide goed voor 280 Nm (vanaf 1.800 tpm). De twee TDI-modellen (103 kW/140 pk en 125 kW/170 pk) beschikken over commonrail inspuiting. Ook deze motoren hebben veel trekkracht bij lage toerentallen: vanaf 1.750 tpm is altijd 320 Nm (350 Nm in four-wheel drive) beschikbaar.

Daarbij zijn de TDI-modellen bijzonder stil en voldoen ze nu al aan de Euro 5 emissienorm, die in 2009 van kracht wordt. De Tiguan komt in november in Nederland op de markt. Virtueel kennis maken met de compacte SUV kan al op de website www.tiguan-base.com. Volkswagen maakt de prijzen en uitvoeringsdetails in een later stadium bekend.


Volkswagen Tiguan gespot
Volkswagen Tiguan gespot
Volkswagen Tiguan gespot
Volkswagen Tiguan gespot

1 reactie
2 reacties
Reacties
Gerben
Gaaaaaaf! Wat een foto's man. Jacko klasse
Bert
Jacko, complimenten, want je hebt een mooi spy te pakken hier. Hoezo er zit gewoon bijna geen folie meer op. Volgens mij is het ook de Tiguan. Hij is puik man. De sneeuw maakt het verhaal compleet. Klasse.
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Volkswagen

Volkswagen autonieuws

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto's ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf (stand van zaken 2004).
Meer Volkswagen nieuws
Volkswagen Golf R krachtigste ooit

Nieuwe Arteon Shooting Brake

Volkswagen Golf R Variant / Wagon

Volkswagen ID.4 vleugje sportiviteit

Volkswagen Golf GTI Clubsport vanaf  48.335

Volkswagen ID.4 1ST vanaf  47.340

Spyshots van de Volkswagen Polo

Nieuwe Volkswagen Golf GTIAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com