Volkswagen Tiguan begint trekproef in Alpen

Volkswagen Tiguan begint trekproef in Alpen

IAA autoshow frankfurt 2015
donderdag 11 juni 2015 19:20:17

De nieuwe Volkswagen Tiguan zien wij hier tijdens zogenaamde "grote hoogte" testen in het berggebied de Alpen. Dit is de eerste keer dat wij de VW Tiguan 2016 zien in zijn eigen body en niet in een nepbody.

De Volkswagen Tiguan wordt groter, breder en langer maar is ook stukken lichter in gewicht. Dit heeft alles te maken dat de Tiguan wordt gebouwd op het MQB platform. Ook al zien we nog veel camouflage, we merken nu al op dat de daklijn veel sportiever is en meer neigt naar de Cross Coupe GTE Concept. Dit maak de nieuwe Tiguan stukken minder hoekig.

 

De nieuwe generatie Volkswagen Tiguan komt er in drie versies namelijk de normale standaard versie. Een LWB, lange wielbasis versie voor de Amerikaanse markt en een sportieve Coupe versie. Ook deze laatste versie is al gespot maar deze fotos hebben wij nog niet ontvangen van onze spionagefotograaf.  Deze laatste versie is overigens een mix tussen de nieuwe Passat, de Cross  Coupe GTE Concept en de BlueCross concept. Soort Vlaflip zeg maar.

 

De Tiguan wordt geleverd met  een aantal motor varianten met een instapmodel diesel met voorwielaandrijving en 120 pk. Het snelste model is een R versie met een kleine 300 pk. Het debuut van deze 2016 model Volkswagen Tiguan is gepland in september tijdens de IAA autosalon van Frankfurt. 


Volkswagen Tiguan begint trekproef in Alpen
Volkswagen Tiguan begint trekproef in Alpen
Volkswagen Tiguan begint trekproef in Alpen
Volkswagen Tiguan begint trekproef in Alpen
Volkswagen Tiguan begint trekproef in Alpen
Volkswagen Tiguan begint trekproef in Alpen
1 reactie
2 reacties
Reacties
Bastiaan
Dit kan zeker wel. Afhankelijk wanneer de productie start en hij wordt uitgegeven. Hoor vanuit meerdere bronnen dat deze Tiguan op de IAA staat volgende maand.
Alain Van Kerkhove, Gent, BelgiŽ
Een 2017-model voorgesteld op de IAA in september 2015 ... . Vreemd.
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Volkswagen

Volkswagen autonieuws

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto's ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf (stand van zaken 2004).
Meer Volkswagen nieuws
Volkswagen Jetta GLI Facelift 2022

Elektrisch VW ID.Buzz in 2025

Super! Echte body prototypes VW ID.Buzz

Testmule VW ID.Buzz onderweg

Volkswagen ID.4 GTX kost 52K

Volkswagen ID.5 spyshots

Volkswagen T7 Multivan En GTE spyshots

De nieuwe Volkswagen Golf RAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com