Gebaseerd op MQB-platform
Volkswagen T7 Multivan betrapt

Volkswagen T7 Multivan betrapt

zondag 17 januari 2021 20:23:51

VW Multivan van de volgende generatie maakt zich op voor zijn debuut! De ontwikkeling van de nieuwe Volkswagen T7 Multivan is in volle gang zoals we kunnen zien op deze laatste foto's van het koude en besneeuwde Zweden. Het lijkt misschien alsof dit prototype klaar is voor de showroom, maar dat is het eigenlijk niet. Volkswagen gebruikt een heel slimme vorm van camouflage om de auto op iets anders te laten lijken, maar het onthult nog steeds meer dan voorheen dankzij de felle kleur. We kunnen duidelijk zien dat de nieuwe T7 Multivan er iets lager en langer uitziet in vergelijking met de T6, maar nog steeds lijkt op de boxy-look.

Bij eerdere waarnemingen kregen we een blik van binnen en merkten we op dat de interieurstijl van de nieuwe Golf ook zijn weg zal vinden naar de T7. Hopelijk zijn alle softwareproblemen van de Golf opgelost tegen de tijd dat de Multivan officieel wordt. Het gerucht gaat dat de nieuwe T7 gebaseerd zal zijn op het MQB-platform, waardoor het mogelijk wordt om de 48V mild hybrid-technologie te gebruiken en het is ook gemakkelijker om de nieuwste infotainmentsystemen te gebruiken. De T7 zal verkrijgbaar zijn met zowel benzine- als dieselmotoren en een plug-inhybride GTE-versie.


Volkswagen T7 Multivan betrapt
Volkswagen T7 Multivan betrapt
Volkswagen T7 Multivan betrapt
Volkswagen T7 Multivan betrapt
Volkswagen T7 Multivan betrapt
Volkswagen T7 Multivan betrapt
Volkswagen T7 Multivan betrapt
Volkswagen T7 Multivan betrapt
Volkswagen T7 Multivan betrapt
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Volkswagen

Volkswagen autonieuws

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto's ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf (stand van zaken 2004).
Meer Volkswagen nieuws
Volkswagen Jetta GLI Facelift 2022

Elektrisch VW ID.Buzz in 2025

Super! Echte body prototypes VW ID.Buzz

Testmule VW ID.Buzz onderweg

Volkswagen ID.4 GTX kost 52K

Volkswagen ID.5 spyshots

Volkswagen T7 Multivan En GTE spyshots

De nieuwe Volkswagen Golf RAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com