Verwacht een debuut in 2022
Volkswagen Jetta GLI Facelift 2022

Volkswagen Jetta GLI Facelift 2022

zaterdag 24 juli 2021 16:13:34

Volkswagen werkt aan een facelift voor de Jetta zoals onze foto's van een Jetta GLI laten zien. De zevende generatie is uit sinds 2018 dus om het model fris te houden is Volkswagen begonnen met enkele updates. Zoals we kunnen zien, is de camouflage erg slim door kleurgecodeerd plastic te gebruiken om de veranderingen te verbergen, zodat het prototype er net als een normale auto uitziet. 

Maar het hield ons niet voor de gek, we hebben het toch gezien en daarom kunnen we je deze foto's ook laten zien. Natuurlijk zijn de veranderingen aan de voorbumper moeilijk te zien, maar aan de achterkant zijn ze gemakkelijker te herkennen. Een nieuw ontworpen diffusor in honingraatstijl is aangebracht op de achterbumper en we zien ook wat camouflage rond de lagere delen van de hoeken van de bumpers.

 

De rode reflectoren op de achterbumper zijn ook gewoon geplakt om ons te misleiden, dus we zullen daar ook een nieuw ontwerp zien. Op dit prototype zijn geen chromen uitlaattips te zien, wat betekent dat Volkswagen ofwel probeert te verhullen dat dit een GLI is ofwel dat de uitlaattips ook een nieuw design zullen krijgen.

 

Misschien vinden ze zelfs nog wat meer vermogen onder die motorkap in plaats van de 228 pk uit de huidige versie


Volkswagen Jetta GLI Facelift 2022
Volkswagen Jetta GLI Facelift 2022
Volkswagen Jetta GLI Facelift 2022
Volkswagen Jetta GLI Facelift 2022
Volkswagen Jetta GLI Facelift 2022
Volkswagen Jetta GLI Facelift 2022
Volkswagen Jetta GLI Facelift 2022
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Volkswagen

Volkswagen autonieuws

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto's ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf (stand van zaken 2004).
Meer Volkswagen nieuws
Elektrisch VW ID.Buzz in 2025

Super! Echte body prototypes VW ID.Buzz

Testmule VW ID.Buzz onderweg

Volkswagen ID.4 GTX kost 52K

Volkswagen ID.5 spyshots

Volkswagen T7 Multivan En GTE spyshots

De nieuwe Volkswagen Golf R

Volkswagen ID.5 test in sneeuwAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com