Testrijders waren niet blij!
Volkswagen ID.5 test in sneeuw

Volkswagen ID.5 test in sneeuw

elektrische Volkswagen ID.5 test in sneeuw
vrijdag 19 maart 2021 17:05:16

De Volkswagen ID.4 krijgt een vleugje sportiviteit en een nieuwe naam! In april 2020 konden we u de allereerste foto's aanbieden van een Volkswagen ID.4 met een coupé-achtige carrosserie, net als de ID Crozz Concept. En vandaag kunnen we u een nieuwe set aanbieden van de coupéversie van de elektrische Volkswagen ID.4 waarvan we nu weten dat deze ID.5 zal heten. 

Dit is de eerste keer dat we de ID.5 zien tijdens het winterse testseizoen na enkele waarnemingen van zwarte prototypes, zowel in Wolfsburg als op de Nürburgring. En zoals we kunnen zien, waren de testrijders niet erg blij en  toen we de foto's maakten probeerden ze de ID.5-prototype te blokkeren met de Blue T-Roc. De ID.5 zal natuurlijk alle motoropties delen met de reguliere ID.4, inclusief de krachtigere GTX-versie.

 

Zoals we kunnen zien ziet de carrosserie er identiek uit als de reguliere ID.4, behalve het schuine dak dat de auto een sportievere uitstraling geeft. Er is ook een kleine achterspoiler met een geïntegreerd remlicht die niet op de ID.4 te vinden is Het interieur zal ook weerspiegelen wat men in de ID.4 aantreft, dus geen geheimen daar.

 

Het debuut staat gepland voor de tweede helft van 2021 en de ID.5 wordt gebouwd in Zwickau / Duitsland waar ook de ID.3 en ID.4 worden gebouwd.


Volkswagen ID.5 test in sneeuw
Volkswagen ID.5 test in sneeuw
Volkswagen ID.5 test in sneeuw
Volkswagen ID.5 test in sneeuw
Volkswagen ID.5 test in sneeuw
Volkswagen ID.5 test in sneeuw
Volkswagen ID.5 test in sneeuw
Volkswagen ID.5 test in sneeuw
Volkswagen ID.5 test in sneeuw
Volkswagen ID.5 test in sneeuw
Volkswagen ID.5 test in sneeuw
Volkswagen ID.5 test in sneeuw
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Volkswagen

Volkswagen autonieuws

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto's ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf (stand van zaken 2004).
Meer Volkswagen nieuws
Wereldpremiere VW ID.7 in mei 2023


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com