PoweR to the people
Volkswagen Golf R Variant betrapt in sneeuw

Volkswagen Golf R Variant betrapt in sneeuw

maandag 18 januari 2021 18:32:23

De Golf R van Volkswagen is een auto die veel fans over de hele wereld heeft en om goede redenen. De nieuwste generatie is onlangs onthuld als hatchback en we hebben bij sommige gelegenheden prototypes van de Variant / Wagon-tests gezien die gecamoufleerd waren als een Alltrack-model. Maar nu is er geen schuilplaats meer, want we zagen een prototype voor de Golf R Variant / Wagon volledig vrij van camouflage. De enige camouflage die je ziet is de sneeuw en een klein zwart stukje tape dat het R-logo aan de achterkant verbergt. 

Zoals verwacht zijn er geen grotere verrassingen, de voorkant ziet er precies zo uit als het luik en de rest bijna als de reguliere Variant. We zien led-achterlichten en bredere dorpels. En voor het eerst zien we ook dat er een trekhaak zit, dit is de eerste keer dat we een trekhaak op de R zien. Dit kan alleen voor testdoeleinden zijn maar komt ook als een optie. Het lijkt er ook op dat de Akrapovic-uitlaat op dit prototype is gemonteerd. Het vermogen komt uit dezelfde motor als het luik, wat betekent dat een turbo-viercilinder benzinemotor (EA888 evo4-TSI) met 320 pk is verbonden met alle vier de wielen via de 7-traps DSG-versnellingsbak. Net als de hatchback zal de wagen ook een stijvere en lagere vering hebben en natuurlijk de grotere remmen met blauwe remklauwen zoals we kunnen zien. Nu de niet-gecamoufleerde preproductieauto's uit zijn en het testen is het slechts een kwestie van maanden voordat de officiële onthulling zal plaatsvinden.


Volkswagen Golf R Variant betrapt in sneeuw
Volkswagen Golf R Variant betrapt in sneeuw
Volkswagen Golf R Variant betrapt in sneeuw
Volkswagen Golf R Variant betrapt in sneeuw
Volkswagen Golf R Variant betrapt in sneeuw
Volkswagen Golf R Variant betrapt in sneeuw
Volkswagen Golf R Variant betrapt in sneeuw
Volkswagen Golf R Variant betrapt in sneeuw
Volkswagen Golf R Variant betrapt in sneeuw
Volkswagen Golf R Variant betrapt in sneeuw
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Volkswagen

Volkswagen autonieuws

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto's ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf (stand van zaken 2004).
Meer Volkswagen nieuws
Volkswagen Jetta GLI Facelift 2022

Elektrisch VW ID.Buzz in 2025

Super! Echte body prototypes VW ID.Buzz

Testmule VW ID.Buzz onderweg

Volkswagen ID.4 GTX kost 52K

Volkswagen ID.5 spyshots

Volkswagen T7 Multivan En GTE spyshots

De nieuwe Volkswagen Golf RAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com