volgens geruchten 333 pk
Volkswagen Golf R Variant / Wagon

Volkswagen Golf R Variant / Wagon

dinsdag 27 oktober 2020 17:35:55

BMW is niet de enige die ooit met de M3 Touring aan een krachtige wagen werkt, Volkswagen is ook op de Nürburgring bezig met het testen van hun eigen motorwagen. We bespioneerden de Volkswagen Golf R Variant / Wagon tijdens het testen, wederom een ​​paar snelle ronden op de Nürburgring.

Wat eruitziet als een VW Golf Alltrack van de huidige generatie, is eigenlijk een slimme manier om de geheel nieuwe Golf R Variant / Wagon te camoufleren. De camouflage kan op het eerste gezicht sommigen voor de gek houden, maar de grotere wielen, de massieve remmen en de quad-uitlaatpijpen zijn moeilijk te verbergen. We hebben de Golf R verschillende keren in zijn hatchback-versie gezien en de Variant / Wagon zal de 2.0 liter viercilinder turbomotor delen die volgens geruchten 333 pk levert aan alle vier de wielen via de DSG-versnellingsbak.

 

De Tiguan R en Arteon R kregen dezelfde motor maar "slechts" met 316 pk / 320 pk, dus we moeten wachten op het debuut om te zien of de 333 paarden waar zijn. De Golf R is een soort "halo" -model voor VW, dus laten we hopen op de 333 pk. Net als de hatchback zal ook de wagen een stijvere en lagere vering hebben en natuurlijk de eerder genoemde grotere remmen met blauwe remklauwen. Gezien het feit dat de reguliere Golf Variant / Wagon al is onthuld en de Golf R hatchback naar verluidt op 4 november wordt onthuld, kunnen we alleen maar hopen dat de R Variant / Wagon dan ook debuteert.

 

Mocht Volkswagen ons alleen de R in de hatchback-vorm laten zien, dan zou een waarschijnlijke debuut voor de Golf R Variant soms in de eerste helft van 2021 moeten zijn.


Volkswagen Golf R Variant / Wagon
Volkswagen Golf R Variant / Wagon
Volkswagen Golf R Variant / Wagon
Volkswagen Golf R Variant / Wagon
Volkswagen Golf R Variant / Wagon
Volkswagen Golf R Variant / Wagon
Volkswagen Golf R Variant / Wagon
Volkswagen Golf R Variant / Wagon
Volkswagen Golf R Variant / Wagon
Volkswagen Golf R Variant / Wagon
Volkswagen Golf R Variant / Wagon
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Volkswagen

Volkswagen autonieuws

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto's ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf (stand van zaken 2004).
Meer Volkswagen nieuws
ID. Buzz onderweg

Volkswagen Jetta GLI Facelift 2022

Elektrisch VW ID.Buzz in 2025

Super! Echte body prototypes VW ID.Buzz

Testmule VW ID.Buzz onderweg

Volkswagen ID.4 GTX kost 52K

Volkswagen ID.5 spyshots

Volkswagen T7 Multivan En GTE spyshotsAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com