nog steeds veel camouflage
Volgende generatie Toyota Aygo bespioneerd

Volgende generatie Toyota Aygo bespioneerd

zondag 15 augustus 2021 11:14:28

Volgende generatie Toyota Aygo bespioneerde opnieuw testen! We hebben wat foto's gemaakt van een prototype van de volgende generatie Toyota Aygo, die tijdens het wintertestseizoen in de kou testte, maar nu is het tijd voor nieuwe foto's. Deze keer zagen we in plaats daarvan een prototype voor de nieuwe Aygo tijdens testen bij warm weer, maar het prototype draagt ​​nog steeds veel camouflage. 

Net als onze eerdere foto's, geven deze foto's ons de kans om de nieuwe Toyota Aygo vanuit alle hoeken te bekijken en krijgen we een goed beeld van de nieuwe super mini van Toyota. Mooi zichtbaar is het ontwerp van de koplamp met zijn LED DRL en knipperlichten.

 

De achterlichten zijn echter nog steeds onder veel dekking, maar we kunnen zien dat ze het verticale ontwerp behouden. Aan de binnenkant vermoeden we dat er een soortgelijk ontwerp bekend zal zijn van de grotere Yaris. De nieuwe Toyota Aygo wordt volgens Toyota Europe-baas Johan van Zyl in Europa ontworpen, ontwikkeld en gebouwd.

 

De huidige fabriek in Kolin, Tsjechië wordt de plek voor de productie. Geruchten suggereren ook dat de broers en zussen uit de PSA Group, de Citroën C1 en de Peugeot 107, geen opvolgers zullen krijgen. Verwacht dat de nieuwe Aygo eerst met verbrandingsmotoren komt, maar met een mogelijkheid om indien nodig volledig elektrisch te gaan.


Volgende generatie Toyota Aygo bespioneerd
Volgende generatie Toyota Aygo bespioneerd
Volgende generatie Toyota Aygo bespioneerd
Volgende generatie Toyota Aygo bespioneerd
Volgende generatie Toyota Aygo bespioneerd
Volgende generatie Toyota Aygo bespioneerd
Volgende generatie Toyota Aygo bespioneerd
Volgende generatie Toyota Aygo bespioneerd
Volgende generatie Toyota Aygo bespioneerd
Volgende generatie Toyota Aygo bespioneerd
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Toyota

Toyota autonieuws

Toyota Motor Corporation, Toyota Jidōsha Kabushiki- gaisha) is gemeten naar de beurswaarde (2007) de grootste autofabrikant ter wereld. De Japanse onderneming maakt deel uit van de Nikkei 225. Qua verkoopaantallen neemt Toyota sinds 2007 wereldwijd de eerste plaats in, nog voor General Motors.
Meer Toyota nieuws
Toyota Aygo test de kou

Toyota Aygo test in sneeuw

Toyota GAZOO Racing Yaris nu officieel

Vernieuwde Toyota Hilux

Toyota GR Yaris GRMN spyshots

Nieuwste model Toyota Land Cruiser

Stijlvolle nieuwe Toyota Corolla Touring

Toyota C-HR 1.8 Hybrid AdventureAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com