middenconsole nieuw ontwerp
Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift

Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift

zaterdag 15 mei 2021 19:45:50

We zagen voor het eerst een prototype voor de Porsche Cayenne Coupe facelift! De huidige generatie Porsche Cayenne is nog niet zo lang uit, hij maakte zijn publieke debuut op de IAA in Frankfurt in september 2017. De Cayenne Coupe volgde in 2019 toen hij werd onthuld op de Shanghai Auto Show 2019 in april 2019. .

Snel vooruit naar mei 2021 en we hebben het eerste prototype voor de bijgewerkte Porsche Cayenne Coupe bespioneerd. We zagen een prototype van de Cayenne Coupé uitgaan in regenachtig weer en zelfs met de camouflage kunnen we zien dat de bijgewerkte en slankere koplampen de Cayenne Coupé een agressievere uitstraling geven. Samen met de nieuwe bumper zorgt dit ervoor dat zowel de Cayenne als de Cayenne Coupe er nog jaren fris uitzien. Maar eerlijk gezegd zien de huidige Cayenne-versies er nog steeds mooi en modern uit. De motorkap ziet er ook meer gebeeldhouwd uit, maar past bij de slankere koplampen.

 

Onze eerdere foto's van de gewone Cayenne lieten een geheel nieuwe achterlichtopstelling zien, aangezien daar op dat punt prototypelampen waren gemonteerd. De nummerplaat beweegt ook omlaag van de achterklep naar de opnieuw ontworpen bumper. Maar bij de Cayenne Coupé is de kentekenplaat al in de achterbumper gemonteerd, dus verwacht daar geen grotere veranderingen. We zijn echter nog steeds niet zeker of en hoe de achterlichten op de Cayenne Coupé zullen worden vervangen. Enkele van onze eerdere foto's van de Cayenne lieten ook veranderingen in het interieur zien. De middenconsole krijgt een nieuw ontwerp en de versnellingswisselaar verandert in een soortgelijk ontwerp dat we kunnen vinden in de 911/992, het ontwerp van het scheerapparaat. 

 

Een van de prototypes die we zagen was ook een mix van oud en nieuw van binnen. Het heeft het nieuwe dashboard met de volledig digitale wijzerplaten, helaas geen mechanische tach in het midden meer, en ook een nieuw sat-nav / infotainment-scherm. Het prototype met de nieuwe versnellingspook had ook een nieuwe opstelling voor de bedieningselementen van de verwarming. Al deze veranderingen zullen ook hun plaats vinden in de vernieuwde Cayenne Coupé.

 

Voorlopig hebben we geen informatie over de mogelijke motorwijzigingen, maar zodra we iets horen, houden we u op de hoogte.


Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift
Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift
Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift
Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift
Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift
Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift
Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift
Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift
Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift
Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Spyshots Porsche 911 hybrid

Meer details Porsche 911 Sport Classic

Porsche 911 Safari opnieuw gespot

Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan

Porsche Cayenne Facelift spyshots

Porsche Cayman met vreemde body

Porsche 718 Boxster Spyder 4 Cylinder

Porsche Sport Classic comeback?Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com