Release rond augustus 2021
Updates voor de kleine Seat-crossover

Updates voor de kleine Seat-crossover

maandag 25 januari 2021 19:56:29

Seat plant enkele updates voor zijn kleine crossover Arona zoals we op deze foto's kunnen zien. Zoals de meeste keren dat we te maken hebben met facelifts, krijgt de voorkant van de achterkant de meeste veranderingen, maar er lijken ook enkele interieurupdates te zijn. Als we vooraan beginnen, zien we het nieuwe mesh-ontwerp in de grille en een opnieuw ontworpen voorbumper. Op de hoeken zitten wat nieuwe luchtinlaten en de middelste luchtinlaat ziet er iets kleiner uit. 

De koplampen zien er ongeveer hetzelfde uit als de huidige versie, maar dat kan voor het debuut nog veranderen. Hetzelfde geldt voor de achterlichten, die er nog steeds uitzien als de huidige versie, maar we zien wel wat nieuw gevormde uitlaatpijpen. We verwachten ook enkele kleine wijzigingen aan de achterbumper en hoogstwaarschijnlijk zal de Arona-badge in de stijl van een handgeschreven stijl zijn, net als de nieuwe Leon.

 

Nieuwe infotainmentsysteem
De Arona kreeg al de digitale cockpit, maar er zullen enkele upgrades zijn, zoals het nieuwe infotainmentsysteem zoals gevonden in de Leon. Mogelijk vinden we ook enkele andere cabine-upgrades, zoals materialen van betere kwaliteit. Het debuut zal hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden in de tweede helft van 2021.


Updates voor de kleine Seat-crossover
Updates voor de kleine Seat-crossover
Updates voor de kleine Seat-crossover
Updates voor de kleine Seat-crossover
Updates voor de kleine Seat-crossover
Updates voor de kleine Seat-crossover
Updates voor de kleine Seat-crossover
Updates voor de kleine Seat-crossover
Updates voor de kleine Seat-crossover
Updates voor de kleine Seat-crossover
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Seat

Seat autonieuws

In 1950 werd Sociedad Espa?ola de Autom?viles de Turismo, S.A opgericht. (Autom?vil de Turismo betekent personenauto.) Het bedrijf onderging in 1975 een naamsverandering naar Martorell Technical Centre. In 1975 nam het Authi over.
Meer Seat nieuws
Prijskaartjes aan nieuwe Seat Ateca

SEAT Mii, welkom Mii electric

Seat Tarraco allernieuwste assistentiesystemen

SEAT Leon CUPRA Black is hot

Seat Arona is kleiner dan de Ateca

Seat krijgt Shazam-integratie

Grote SUV van Seat heet Tarraco

Seat Ateca Business IntenseAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com