Toyota Aygo vanuit alle hoeken
Toyota Aygo test de kou
Je bent hier » Home » Spyshots » Toyota Aygo test de kou

Toyota Aygo test de kou

maandag 01 februari 2021 17:31:43

We hebben een aantal foto's gemaakt waarop een prototype van de volgende generatie Toyota Aygo te zien is tijdens het testen in de kou, wat ons de beste look tot nu toe geeft. Deze nieuwe foto's geven ons de kans om de nieuwe Toyota Aygo vanuit alle hoeken te zien en geven ons een beter uiterlijk van de nieuwe super mini van Toyota.

Mooi zichtbaar is het ontwerp van de koplamp met zijn LED DRL en richtingaanwijzers. De achterlichten zitten echter nog onder veel dekking, maar we kunnen zien dat ze het verticale ontwerp behouden. Het optionele canvas dak zal ook beschikbaar zijn in deze nieuwe generatie van de Aygo, omdat we kunnen zien dat het op dit prototype is gemonteerd.

 

Interieur
Aan de binnenkant vermoeden we dat er een soortgelijk ontwerp bekend zal zijn van de grotere Yaris. De nieuwe Toyota Aygo wordt in Europa ontworpen, ontwikkeld en gebouwd volgens Johan van Zyl, baas van Toyota Europe.

 

Productie in Tsjechië
De huidige fabriek in Kolin, Tsjechië zal de plaats zijn voor de productie. Geruchten suggereren ook dat de broers en zussen van de PSA Group, de Citroen C1 en de Peugeot 107, geen opvolgers zullen krijgen. Verwacht dat de nieuwe Aygo eerst wordt geleverd met verbrandingsmotoren, maar met de mogelijkheid om indien nodig volledig elektrisch te rijden.


Toyota Aygo test de kou
Toyota Aygo test de kou
Toyota Aygo test de kou
Toyota Aygo test de kou
Toyota Aygo test de kou
Toyota Aygo test de kou
Toyota Aygo test de kou
Toyota Aygo test de kou
Toyota Aygo test de kou
Toyota Aygo test de kou
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Toyota

Toyota autonieuws

Toyota Motor Corporation, Toyota Jidōsha Kabushiki- gaisha) is gemeten naar de beurswaarde (2007) de grootste autofabrikant ter wereld. De Japanse onderneming maakt deel uit van de Nikkei 225. Qua verkoopaantallen neemt Toyota sinds 2007 wereldwijd de eerste plaats in, nog voor General Motors.
Meer Toyota nieuws
Volgende generatie Toyota Aygo bespioneerd

Toyota Aygo test in sneeuw

Toyota GAZOO Racing Yaris nu officieel

Vernieuwde Toyota Hilux

Toyota GR Yaris GRMN spyshots

Nieuwste model Toyota Land Cruiser

Stijlvolle nieuwe Toyota Corolla Touring

Toyota C-HR 1.8 Hybrid AdventureAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com