Stiekem! Jeep Grand Cherokee productiemodel?

Stiekem! Jeep Grand Cherokee productiemodel?

dinsdag 23 april 2013 16:23:15

Volgens onze spyfotograaf zijn deze beelden erg uniek! Het gaat om de nieuwe Jeep Grand Cherokee met minimale camouflage materiaal. Eigenlijk een bijna-productie model. De grill van de nieuwe Jeep Grand Cherokee 2014 is compleet vernieuwd, evenals zijn neus en de ronde vormen. Er zijn ook nieuwe koplampen en mistlampen aanwezig en de nieuwe dagrijverlichting wordt met een tape afgeplakt. De nieuwe Jeep Grand Cherokee krijgt een softere uitstraling dan zijn voorganger maar dit staat hem erg goed. Aan de achterzijde zien we een nieuwe reeks LED's achterlichten samen met een bescheiden vernieuwde achterklep.

Onze spyfotograaf spotte maar liefst 2 uitvoeringen, de Laredo en de Limited edition. De Laredo heeft gekleurde spiegels en een grijs paneel rond de grille, de Limited model heeft chromen spiegels en een carrosseriekleurig grille paneel.  Er zullen grote veranderingen komen onder de motorkap. Chrysler heeft dit ook bevestigd! De motoren beginnen met het aanbieden van een compleet nieuwe diesel aandrijflijn. Het is naar verwachting een aangepaste versie van de 3.0L turbo diesel V6 die momenteel in de Europese Jeeps zitten. Deze motor biedt een vermogen van 237 pkDaarnaast zal de Grand Cherokee een ZF 8-speed transmissie krijgen.


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Jeep

Jeep autonieuws

Na de oorlog ging Willys door met het produceren van de Jeep voor het leger. Men produceerde in 1947 de Jeep Jeepster, wat men een vroege voorloper van de SUV kan noemen; het was een auto met een Jeep uiterlijk maar met een conventionele achterwielaandrijving. Doordat Willys druk was met de productie voor het leger werd de productie van de Jeepster stopgezet. Jeep is lid van DaimlerChrysler.
Meer Jeep nieuws
2022 model Jeep Compass gespot

De compleet nieuwe Jeep Wrangler

Mopars off-roaduitrusting voor Wrangler Unlimited Sahara

De evolutie van de Jeep Cherokee

Vierde generatie Jeep Wrangler

Nieuwe Jeep Compass debuut in Brazilie

Jeep CUV als vervanger voor Compass and Patriot

Special editions Jeep Renegade en Jeep Cherokee op IAAAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com