Steeds meer uiterlijk Bentley SUV

Steeds meer uiterlijk Bentley SUV

donderdag 09 oktober 2014 14:04:59

Het debuut van deze Bentley SUV staat gepland eind 2015 en begin 2016. Nog even wachten op het echte showroommodel. Tijdens de testen van dit model kwam onze fotograaf het model tegen vlakbij de Nürburgring. Er is helaas nog geen naam voor Bentley model. Wij denken nog steeds dat hij de naam "Val´d Isere" gaat heten, net zoals het bentley model wat tussen 1989 en 1992 op de markt was.

 

Deze SUV bentley wordt gebouwd op hetzelde platform als de Audi Q7, Volkswagen Touareg en de nieuwe generatie Porsche Cayenne. Bentley geeft zelf aan dat dit de snelste SUV ter wereld is met een topsnelheid van 320 km/u. Raceschip!


Steeds meer uiterlijk Bentley SUV
Steeds meer uiterlijk Bentley SUV
Steeds meer uiterlijk Bentley SUV
Steeds meer uiterlijk Bentley SUV
Steeds meer uiterlijk Bentley SUV
Steeds meer uiterlijk Bentley SUV
Steeds meer uiterlijk Bentley SUV
Steeds meer uiterlijk Bentley SUV
Steeds meer uiterlijk Bentley SUV
1 reactie
2 reacties
Reacties
Bert
Ik ben het eens met vorige reactie. Maar ik denk ook dat deze Bentley wat meer body gaat krijgen. Het is een testauto en je ziet vaak dat er bewust vormen worden gemaakt van kunstof die als afleiding gelden. Hoop op een dikke SUV van waarde en niet omdat er een SUV 'moet' komen van Bentley modelletje.
Peer
Echt heel lelijk. Je kunt er beter ssangyong op zetten.
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Bentley

Bentley autonieuws

Bentley Motors Limited is een Britse fabrikant van luxueuze automobielen en sportwagens. Het bedrijf is opgericht in Engeland op 18 januari 1919 door Walter Owen Bentley (1888-1971). Sinds 1998 maakt het deel uit van de Volkswagen Group.De wereldberoemde Bentley Continental GT is na de Ferrari 612 Scaglietti de snelste vierpersoonsauto ter wereld, hoewel het met zijn prijs van zo'n 200 000 euro het goedkoopste model is uit het Bentley-gamma. De wagen werd ontworpen door de Belg Dirk van Braeckel.
Meer Bentley nieuws
Bentley Bentayga duikt op in sneeuw

Bentley test de Bentayga LWB

Bentley Bentayga Speed is dikke SUV

Prijzen Bentley Bentayga vanaf  281.221

Bentley Mulsanne Facelift en LWB versie betrapt

Bentley Bentayga in de schijnwerpers

Bentley Bentayga rond de Nurburgring

Bentley Bentayga bijna vrij van camouflageAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com