Spyshots van de BMW X5 Plugin Hybrid eDrive
Informatie
1 reactie
2 reacties

Spyshots van de BMW X5 Plugin Hybrid eDrive

vrijdag 27 december 2013 11:48:46

Herinnert u zich de BMW X5 plug-in hybride eDrive Concept versie van de X5 op de IAA in Frankfurt in september? Op dat moment zei BMW dat dit slechts een concept car was en er zeker geen productie gepland stonden voor de volgende jaren.  Nu hebben we een aantal prototypes gespot van de X5 plugdie weleens eerder zou kunnen komen dan BMW ons vertelde.

 

Deze concept auto  wordt aangedreven voor een turbocharged viercilinder motor met een 95-pk elektromotor. De X5 eDrive kan maximaal 120 km per uur en rijdt slechts 30 km op volledige elektrische energie. Het verbruik is ongeveer 3,8 liter per 100 kilometer en de sprint naar de 100 km/u doet hij in minder dan zeven seconden, aldus BMW.

Spyshots van de BMW X5 Plugin Hybrid eDrive
Spyshots van de BMW X5 Plugin Hybrid eDrive
Spyshots van de BMW X5 Plugin Hybrid eDrive
Spyshots van de BMW X5 Plugin Hybrid eDrive
Spyshots van de BMW X5 Plugin Hybrid eDrive
Bastiaan zaterdag 07 februari 2015 21:57:42
Deze xDrive40e is te bestellen vanaf 79.900 euro en levering halverwege 2015.
William zaterdag 07 februari 2015 17:34:30
Geweldige auto..met 245 PK uit de twin turbo en daarbij een 95 PK sterke electromotor - goed voor 250 NM - is succes gegarandeerd voor goede rij eigenschappen. Ben erg benieuwd naar de prijs. ik lees 79K voor basis model. Zou leuk zijn als het M-Pakket past binnen de emissie normen. We willen tenslotte stilte en schone lucht in de PC Hooft, nietwaar? Ik ga m bestellen zodra het kan (Maart configureerbaar op de site van BMW begreep ik). Ook op de AutoRAI komt deze auto te staan. hopelijk zonder dat drukke behangetje..
Specificaties
Auto: BMW X5 Plugin Hybrid eDrive
Automerk: BMW
Automodel: X5
Uitvoering: Plugin Hybrid eDrive
0 - 100 km/u: < 7.0 seconden
Maximale snelheid - Brandstof (km/u): 120 km/u
Actieradius (NEDC): 30 km
Elektromotor Type: 95 pk

BMW
Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
BMW 8 Serie Gran Coupe

BMW 7 Serie vanaf  110.995Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI