Meer ruimte voor de Evoque
Spyshots Range Rover Evoque LWB

Spyshots Range Rover Evoque LWB

maandag 15 februari 2021 17:10:00

Land Rover werkt aan een ruimere versie van de Range Rover Evoque, die zal worden onthuld wanneer het tijd is voor een facelift. De LWB Evoque biedt 7 zitplaatsen of veel meer beenruimte als je kiest voor een vijfzitsindeling. Voorlopig is het nog niet duidelijk of de LWB Evoque op alle markten verkrijgbaar zal zijn, maar aangezien een van de grootste problemen met de Evoque het gebrek aan ruimte is, zouden ze met deze echt een wereld wijder moeten gaan. 

Het vermogen zal waarschijnlijk blijven worden geleverd met bijgewerkte versies van de standaard Evoque, dat wil zeggen benzine, diesel en plug-in hybride versies. De standaard Evoque zal ook profiteren van de facelift met een iets frisser ontwerp.

 

Upgrade Exterieur
Een nieuwe grille en bumpers en hoogstwaarschijnlijk nieuwe graphics voor de lichten staan op het programma wanneer het tijd is voor een debuut later in 2021.


Spyshots Range Rover Evoque LWB
Spyshots Range Rover Evoque LWB
Spyshots Range Rover Evoque LWB
Spyshots Range Rover Evoque LWB
Spyshots Range Rover Evoque LWB
Spyshots Range Rover Evoque LWB
Spyshots Range Rover Evoque LWB
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Landrover

Land Rover autonieuws

De Land Rover is op de Amerikaanse Willy's Jeep na het oudste terreinwagenmerk ter wereld. De wagen ontleent zijn naam aan de verwachting dat hij veel op het land gebruikt zou worden. Zo droeg de eerste brochure die werd uitgegeven nog voordat de auto in productie was de titel "The Land Rover for the farmer, the countryman and general industrial use".
Meer Landrover nieuws
Land Rover onthult Classic Defender Works V8 Trophy II

Range Rover Sport SVR begint testfase

Range Rover PHEV model 2022 betrapt

Range Rover Sport model 2023 betrapt

Range Rover PHEV bertrapt

Interieur spyshots Range Rover

Land Rover Defender 90 met V8 gespot

Nieuwe Range Rover betrapt tijdens testAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com