Ook ongeziene foto's Nurburgring
Spyshots Porsche Cayman GT4 RS

Spyshots Porsche Cayman GT4 RS

donderdag 31 december 2020 18:55:55

Als je je onze laatste foto's van de Porsche 911 GT3 herinnert, dan zou je een Cayman GT4 RS op de achtergrond kunnen spotten en natuurlijk hebben we daar ook wat foto's van gemaakt. Er is niet veel verborgen door camouflage op de GT4 RS, maar we zien wat camouflage op de onderste hoeken aan de voorkant van de bumper, aan de bovenkant van de voorspatborden die hoogstwaarschijnlijk enkele GT3 RS-achtige uitlaten verbergen en op het kleine gedeelte tussen het voorwiel en de deur. Het lijkt erop dat de voorspatborden iets breder zijn dan bij de standaard GT4. 

Er is ook wat camouflage die het echte ontwerp van de luchtinlaten verbergt die het kleine zijvenster en op de grote achtervleugel vervangen. Maar we kunnen de NACA-kanalen in de motorkap zien, de wielen in het middenslot, de uitlaatpijpen in verschillende stijlen en nog veel meer. De kracht zal komen van een krachtigere versie van die nieuwe 4,0 liter flat-six zoals die in de GT4 en Spyder zit. Verwacht ongeveer 450 pk in de GT4 RS, zelfs als sommige geruchten suggereren dat het aantal dichter bij de 500 paarden ligt. Maar zou Porsche toestaan ​​dat de GT4 RS zo krachtig wordt en (hoogstwaarschijnlijk) sneller is dan de GT3? We hebben ook enkele ongeziene foto's toegevoegd van de Nürburgring gemaakt in oktober. Zelfs als de Ring op dit moment bedekt is met sneeuw, dachten we dat wat meer foto's die aan deze set werden toegevoegd geen kwaad konden. Verwacht soms een debuut in 2021.


Spyshots Porsche Cayman GT4 RS
Spyshots Porsche Cayman GT4 RS
Spyshots Porsche Cayman GT4 RS
Spyshots Porsche Cayman GT4 RS
Spyshots Porsche Cayman GT4 RS
Spyshots Porsche Cayman GT4 RS
Spyshots Porsche Cayman GT4 RS
Spyshots Porsche Cayman GT4 RS
Spyshots Porsche Cayman GT4 RS
Spyshots Porsche Cayman GT4 RS
Spyshots Porsche Cayman GT4 RS
Spyshots Porsche Cayman GT4 RS
Porsche spyshots
Porsche rijden
Porsche Cayman GT4 RS
Porsche Cayman model 2016
Mysterieuze prototype Porsche
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Porsche Taycan door tuner Jager

Spyshots Porsche 911 hybrid

Meer details Porsche 911 Sport Classic

Porsche 911 Safari opnieuw gespot

Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan

Porsche Cayenne Facelift spyshots

Porsche Cayman met vreemde body

Voila. Porsche Cayenne Coupe faceliftAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com