de best presterende 911
Spyshots Porsche 911 hybrid

Spyshots Porsche 911 hybrid

zondag 12 september 2021 18:06:49

We zagen op het eerste gezicht wat lijkt op een gewone 911 turbo, maar als je goed kijkt, zie je een klein detail dat ons vertelt dat dit niet je gewone 911 turbo is. Op de achterruit zit een kleine ronde gele sticker en die sticker zit daar omdat elke testauto die test met hybride technologie, mild hybride of plug-in hybride, hun auto moet markeren met een bordje zodat reddingswerkers op de hoogte zijn van de hoge spanningstechnologie in geval van een ongeval. 

Sommige merken, zoals BMW, hebben een sticker met de tekst "Hybride testvoertuig", maar vele anderen gebruiken gewoon de gele ronde sticker zoals te zien in deze auto. Terug naar dit prototype kunnen we ook zien dat de achterruiten zwart zijn en ook wat tape aan de onderkant richting de achterspatborden.

 

Dit kan hoogstwaarschijnlijk zijn omdat Porsche het batterijpakket heeft verborgen in het gebied waar je normaal de achterbank zou vinden in dit vroege prototype. Maar verwacht niet dat de hybridetechnologie er is om wat brandstof te besparen, Porsche kiest in plaats daarvan voor een systeem dat meer vermogen zal leveren.

 

Oliver Blume, CEO van Porsche, zei eerder dat een hybride versie van de 911 "de best presterende 911 van allemaal" zou zijn. Verwacht dat er nog wat meer productieklare prototypes zullen verschijnen als we ook de prototypes voor de 992 facelift zien


Spyshots Porsche 911 hybrid
Spyshots Porsche 911 hybrid
Spyshots Porsche 911 hybrid
Spyshots Porsche 911 hybrid
Spyshots Porsche 911 hybrid
Spyshots Porsche 911 hybrid
Spyshots Porsche 911 hybrid
Spyshots Porsche 911 hybrid
Spyshots Porsche 911 hybrid
Spyshots Porsche 911 hybrid
Spyshots Porsche 911 hybrid
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Meer details Porsche 911 Sport Classic

Porsche 911 Safari opnieuw gespot

Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan

Porsche Cayenne Facelift spyshots

Porsche Cayman met vreemde body

Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift

Porsche 718 Boxster Spyder 4 Cylinder

Porsche Sport Classic comeback?Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com