Beide versies worden gebouwd in Rüsselsheim
Spyshots nieuwe Opel Astra

Spyshots nieuwe Opel Astra

donderdag 18 maart 2021 18:15:54

Met nog maar enkele weken te gaan voor Pasen kunnen we u vandaag een geel paasei brengen. Soms moet je gewoon je instinct volgen en een autotransporter volgen en kijken wat er gebeurt. En deze keer was het de jackpot voor onze twee spionageschutters dat was op jacht naar iets nieuws. 

Toen het transport stopte kregen ze een leuke verrassing, de nieuwe Opel Astra sprong uit de oplegger. We weten dat de nieuwe Opel Astra (Astra L) het EMP2-platform van de nieuwe Peugeot 308 zal delen, een logische keuze omdat Opel deel uitmaakte van de eerste PSA en nu Stellantis toen PSA en FCA trouwden. Het EMP2-platform maakt het ook mogelijk om dezelfde motoren te delen als de 308 inclusief twee plug-in hybride versies.

 

Een volledig elektrische versie staat voorlopig niet op de planning. Er is echter een krachtigere OPC-versie gepland met ongeveer 300 pk, hybride en vierwielaandrijving. Het is niet alleen de gele camouflage die opvalt. De nieuwe Astra zal het gedurfde ontwerp aannemen dat we voor het eerst zagen op de nieuwe Opel Mokka en zal verkrijgbaar zijn in twee carrosserievarianten: de vijfdeurs hatchback zoals hier te zien is en een stationwagen.

 

Beide versies worden gebouwd in Rüsselsheim / Duitsland en zullen eind 2021 debuteren met de eerste leveringen in 2022. Verwacht ook dat het interieur wat inspiratie zal halen uit de Mokka.


Spyshots nieuwe Opel Astra
Spyshots nieuwe Opel Astra
Spyshots nieuwe Opel Astra
Spyshots nieuwe Opel Astra
Spyshots nieuwe Opel Astra
Spyshots nieuwe Opel Astra
Spyshots nieuwe Opel Astra
Spyshots nieuwe Opel Astra
Spyshots nieuwe Opel Astra
Spyshots nieuwe Opel Astra
Spyshots nieuwe Opel Astra
Spyshots nieuwe Opel Astra
Spyshots nieuwe Opel Astra
Spyshots nieuwe Opel Astra
Spyshots nieuwe Opel Astra
1 reactie
Reacties
Brik
Dit moment van spotten lijkt me zo prachtig. Een knalgele nieuwe model Opel vanuit een oplegger betrappen. Zou dolgraag een maand willen meewerken met een spyfotograaf. Winters op een sneeuwscooter in Arjeplog en daarna door naar Nurnbergring.
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Opel

Opel autonieuws

Opel is in 1862 opgericht in Rüsselsheim (Duitsland), waar ook het hoofdkantoor is gevestigd. Sinds augustus 2017 maakt Opel Automobile GmbH deel uit van het Franse Groupe PSA. Opel en zustermerk Vauxhall in Engeland verkopen voertuigen in meer dan vijftig landen en hebben meer dan 37.000 medewerkers in dienst, waarvan meer dan 19.000 in Duitsland. De automaker heeft tien productiefaciliteiten en één test- en ontwikkelingscentrum in zes landen in Europa. In 2017 verkocht Opel bijna 1,1 miljoen personenauto’s en lichte bedrijfswagens in Europa. Het in november 2017 gepresenteerde strategische toekomstplan PACE! is gericht op herstel van het financiële fundament, versterking van de duurzame concurrentiekracht en verdere groei van Opel, ook buiten Europa
Meer Opel nieuws
Opel Astra GSe en Grandland GSe

Opel Grandland gespot in sneeuw

Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life

Spyshot Opel Crossland X facelift

Blauwe verlichting voor Opel Grandland X

Elektrische Opel Vivaro-e bestellen

Zesde generatie Opel Corsa e gaat elektrisch

Opel legt laatste hand aan volledige nieuwe CorsaAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com