Waarschijnlijk goed voor 416 pk
Spyshots Mercedes C53 AMG 2021

Spyshots Mercedes C53 AMG 2021

woensdag 05 augustus 2020 13:06:46

Mercedes AMG C53 bespioneerd tijdens testen bij warm weer. We bespioneerden de Mercedes AMG C53 tijdens het testen in de hitte van de Zuid-Europese zon. De nieuwe C-klasse zal, zoals altijd, ook in AMG-versies komen en deze keer zouden de motoren vierknallers zijn. Zelfs de warmere C63 zou deze keer een viercilinderversie zijn, maar met hybride technologie zou hij nog steeds voldoende kracht moeten hebben. De motor voor de C53 zou dezelfde kunnen zijn als die van de A45 S, waar hij een gezonde 416 pk produceert.

De camouflage is nog steeds de eerste fase zoals we zagen op de eerste prototypes van de C-klasse, maar aan de andere kant is de AMG-versie nog een jaar verwijderd. Onder de camouflage vooraan zal er een grille in stijl van de Panamericana zijn, net als de meeste andere AMG-modellen en de bumper zal ook wat agressievere luchtinlaten hebben. De baan ziet er breder uit en dat geldt ook voor de wielen, en achter de voorwielen zien we ook enkele grote remmen. Zoals we kunnen zien, zijn de uitlaatpijpen ook nog voorlopig, dus laat je niet misleiden.

 

Nu de nieuwe C-klasse naar verwachting eind 2020 of begin 2021 wordt onthuld, denken we dat de AMG-versies nog een extra jaar weg zijn.


Spyshots Mercedes C53 AMG 2021
Spyshots Mercedes C53 AMG 2021
Spyshots Mercedes C53 AMG 2021
Spyshots Mercedes C53 AMG 2021
Spyshots Mercedes C53 AMG 2021
Spyshots Mercedes C53 AMG 2021
Spyshots Mercedes C53 AMG 2021
Spyshots Mercedes C53 AMG 2021
Spyshots Mercedes C53 AMG 2021
Spyshots Mercedes C53 AMG 2021
Spyshots Mercedes C53 AMG 2021
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mercedes

Mercedes autonieuws

Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen het Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het het merk onderdeel van Daimler AG.
Meer Mercedes nieuws
Mercedes EQS SUV vlak voor debuut

Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain

Onthullende foto's Mercedes AMG SL

Mercedes AMG Productie rijp

AMG-versie elektrische Mercedes EQS

Spyshots elektrische Mercedes EQE

Minder camouflage voor Mercedes EQ

De heetste C-klasse bespioneerdAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com