vlakke vloerstructuur
Spyshots elektrische Mercedes EQE

Spyshots elektrische Mercedes EQE

elektrische Spyshots elektrische Mercedes EQE
donderdag 08 april 2021 19:27:29

We krijgen wederom een ​​goede blik op de aanstaande elektrische Mercedes EQE. Op 15 april zal de grotere Mercedes EQS zijn debuut maken, dus het is tijd om nu meer op de EQE te focussen. En de beste manier om dat te doen is met enkele nieuwe en frisse foto's van het licht gecamoufleerde prototype dat wordt getest in de Zweedse winterzon. De EQE is voor de E-klasse wat de EQS voor de S-klasse zullen zijn en daarom is de EQE iets kleiner dan alleen de EQS. 

Het EQE-prototype ziet er iets kleiner uit, niet iets dat je misschien opvalt als je niet naar de andere wijzigingen kijkt. Het gemakkelijkst te herkennen is het derde remlicht dat op de EQE op de kofferbak zit in plaats van op het bovenste deel van de achterruit zoals op de EQS. En terwijl we bij de kofferbak zijn, is de kofferbak bij de EQE gewoon een gewone kofferbak en geen lift terug zoals bij de EQS.

 

En als je naar de profielfoto kijkt, zie je ook de ontwerpwijzigingen aan de achterkant. En we kunnen ook een kleine spoiler achteraan zien De profielfoto laat ook een kortere auto zien en de camouflage op de zijlijn van de achterruit is anders. Verderop kunnen we zien dat de positie van de zijspiegels anders is dan bij de EQS en dat de koplampen iets lager zitten.

 

Natuurlijk kunnen we later meer verschillen zien als alle camouflage is verdwenen. Dus wat is de EQE dan? De EQE zal het tweede model zijn dat het nieuwe elektrische platform MEA gebruikt (de EQS zal de eerste zijn). Het MEA-platform is ontworpen om toekomstige EQ-modellen een vlakke vloerstructuur te geven voor verpakkingsflexibiliteit en een toonaangevende binnenruimte in zijn klasse. Dus zelfs als de EQE iets kleiner van lengte zal zijn dan de huidige E-klasse, biedt hij meer ruimte aan de binnenkant.

 

Net als de EQS wordt de EQE geleverd met vierwielaandrijving. Ze zullen twee elektromotoren hebben, een vooraan die de voorwielen aandrijft en een aan de achterkant die de achterwielen aandrijft. De EQE (interne code is V295) staat gepland voor de eerste leveringen in 2022, maar wordt officieel bevestigd voor een debuut op de IAA in München in september 2021. Later zal een EQE SUV volgen, net zoals we een EQS SUV zullen zien die de EQS volgt.


Spyshots elektrische Mercedes EQE
Spyshots elektrische Mercedes EQE
Spyshots elektrische Mercedes EQE
Spyshots elektrische Mercedes EQE
Spyshots elektrische Mercedes EQE
Spyshots elektrische Mercedes EQE
Spyshots elektrische Mercedes EQE
Spyshots elektrische Mercedes EQE
Spyshots elektrische Mercedes EQE
Spyshots elektrische Mercedes EQE
Spyshots elektrische Mercedes EQE
Spyshots elektrische Mercedes EQE
Spyshots elektrische Mercedes EQE
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mercedes

Mercedes autonieuws

Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen het Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het het merk onderdeel van Daimler AG.
Meer Mercedes nieuws
Mercedes EQS SUV vlak voor debuut

Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain

Onthullende foto's Mercedes AMG SL

Mercedes AMG Productie rijp

AMG-versie elektrische Mercedes EQS

Minder camouflage voor Mercedes EQ

De heetste C-klasse bespioneerd

AMG GT Black Series van OPUSAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com