debuut in 2021
Spyshots Cupra el-Born
Je bent hier » Home » Spyshots » Spyshots Cupra el-Born

Spyshots Cupra el-Born

woensdag 24 maart 2021 18:50:55

Neem de Volkswagen ID.3 en voeg wat chili en wat ander pittig spul uit Spanje toe en je krijgt de Cupra el-Born. Geboren als de Seat el-Born, werd de beslissing om de el-Born onder de meer exclusieve naam Cupra te verkopen officieel in de zomer van 2020 en de Cupra el-Born staat gepland voor een debuut in 2021. De Cupra el-Born zal zijn platform delen met de Volkswagen ID.3 en zal naast de ID.3 ook in de fabriek in Zwickau worden gebouwd. 

Om te beginnen zal de Cupra el-Born worden geleverd met de krachtigere motoroptie en de 82 kWh-batterij (77 kWh netto), wat een prestatie van 0-50 km / u in 2,9 seconden en een actieradius tot 500 km oplevert. Prestaties en dynamiek waren de leidende woorden bij de ontwikkeling van de Cupra el-Born en daarom krijgt hij de dynamische chassisinstelling genaamd DCC Sport. Voorlopig wordt gezegd dat de Cupra het enige model zal zijn met die optie, maar dat zou later kunnen veranderen.

 

Porsche heeft een soortgelijk systeem genaamd PDCC, dus misschien zou dat erop kunnen wijzen dat de Porsche-ingenieurs met hun kennis bij de ontwikkeling van DCC Sport zijn betrokken. Verwacht een iets hogere prijs voor de el-Born dan Volkswagen rekent voor de even krachtige ID.3 wanneer de Cupra-versie in 2021 op de markt komt. Trouwens, dit zag er niet uit als een gewone testrit voor de el-Born, maar meer als een stel journalisten op een prototype-rit. Op de eerste foto's zien we een man achter de chauffeur die een camera uitstak en deze el-Born werd gevolgd door verschillende huurauto's, bij beide gelegenheden zagen we de auto.


Spyshots Cupra el-Born
Spyshots Cupra el-Born
Spyshots Cupra el-Born
Spyshots Cupra el-Born
Spyshots Cupra el-Born
Spyshots Cupra el-Born
Spyshots Cupra el-Born
Spyshots Cupra el-Born
Spyshots Cupra el-Born
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Cupra

CUPRA autonieuws

CUPRA wordt een zelfstandige entiteit binnen SEAT, met zijn eigen groeiambities. “Ons doel is om de CUPRA-verkopen de komende vier jaar te verdubbelen”, aldus Wayne Griffiths, verkoop- en marketingdirecteur bij SEAT S.A.. Het nieuwe merk krijgt zijn eigen ruimte bij ongeveer 260 speciaal geselecteerde CUPRA-dealers uit het bestaande dealernetwerk in Europa. Daarbij wordt CUPRA verantwoordelijk voor alle autosportactiviteiten van SEAT, die nu nog onder de vlag van SEAT Sport vallen.
Meer Cupra nieuws
Cupra Formentor in zware test

CUPRA Formentor nu te bestellen

Cupra el-Born stiekem op de ring

Elektrische bommetje! Cupra el-Born

CUPRA Ateca eerste model van het merkAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com