Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain

Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain

zondag 15 augustus 2021 10:51:20

We hebben de nieuwe Mercedes C-klasse All-Terrain-versie eerder gezien, maar het is een tijdje geleden, dus waarom zou u niet wat nieuwe foto's laten zien. Als we naar het prototype kijken blijkt onder die camouflage wat plastic flares te hebben bij de wielkasten en tegelijkertijd lijken de dorpels ook breder.

Samen met de hogere rit zijn we er vrij zeker van dat Mercedes de C-klasse All-Terrain opnieuw aan het testen is. Onder die camouflage zullen er ook enkele kleinere veranderingen aan de bumpers zijn om het een enigszins "ruffer" uiterlijk te geven. Voorlopig is de All-terrain alleen beschikbaar als de grotere E-klasse, maar daar komt nu verandering in aangezien de hoge rijtuigen met een aantal off-road ontworpen onderdelen steeds populairder worden.

 

Het is dan ook niet meer dan logisch dat Mercedes ook de kleinere C-klasse in de All-Terrain-versie brengt om onder meer de strijd aan te gaan met de Audi A4 Allroad en Volvo V60 Cross Country. De motoren worden gedeeld met de reguliere C-Klasse en 4matic vierwielaandrijving is standaard voor de All-Terrain. 


Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain
Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain
Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain
Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain
Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain
Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain
Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain
Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain
Verwacht een debuut in 2022
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mercedes

Mercedes autonieuws

Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen het Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het het merk onderdeel van Daimler AG.
Meer Mercedes nieuws
Mercedes EQS SUV vlak voor debuut

Onthullende foto's Mercedes AMG SL

Mercedes AMG Productie rijp

AMG-versie elektrische Mercedes EQS

Spyshots elektrische Mercedes EQE

Minder camouflage voor Mercedes EQ

De heetste C-klasse bespioneerd

AMG GT Black Series van OPUSAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com