Verwacht een debuut in 2021
Spionagefoto's BMW X4 M Facelift

Spionagefoto's BMW X4 M Facelift

dinsdag 20 oktober 2020 20:04:17

De BMW X4 M is al toe aan een facelift! We weten dat BMW bezig is met een facelift, of LCI zoals ze het noemen, voor de BMW X3, aangezien we die prototypes al tijdens het testen hebben gezien. Maar nu zagen we ook het coupé-achtige broertje, de X4, aan het testen in de buurt van de Nürburgring.

De hele voorkant is bedekt, maar je hoeft je geen zorgen te maken, de roosters komen er niet uit zoals bij de M3 / M4. Ze krijgen een nieuwe vorm met de nieren dichter bij elkaar en groeien waarschijnlijk iets maar niet zo veel. We zullen ook enkele wijzigingen aan de bumpers zien met nieuw ontworpen luchtinlaten vooraan en enkele kleinere wijzigingen aan de achterbumper. Misschien komt er een grotere diffuser tussen de dubbele uitlaatpijpen.

 

De koplampen krijgen ook een make-over met een nieuw en slanker ontwerp zoals we hebben gezien bij de gefacelifte 5-serie. Aan de achterkant krijgen de achterlichten wat nieuwe graphics. Voorlopig hebben we geen informatie over stroomveranderingen, maar met de nieuwe M3 / M4 die hetzelfde vermogen levert als de huidige X4 M, verwachten we er niet wat. Binnenin wordt het infotainmentscherm groter en het gebied rond de versnellingspook wordt ook nieuw ontworpen. De shifter-knop is nieuw en de iDrive-bediening zal meer in het ontwerp worden geïntegreerd. De iDrive wordt ook geüpdatet naar de nieuwste iDrive7-versie.


Spionagefoto\'s BMW X4 M Facelift
Spionagefoto\'s BMW X4 M Facelift
Spionagefoto\'s BMW X4 M Facelift
Spionagefoto\'s BMW X4 M Facelift
Spionagefoto\'s BMW X4 M Facelift
Spionagefoto\'s BMW X4 M Facelift
Spionagefoto\'s BMW X4 M Facelift
Spionagefoto\'s BMW X4 M Facelift
Spionagefoto\'s BMW X4 M Facelift
Spionagefoto\'s BMW X4 M Facelift
Spionagefoto\'s BMW X4 M Facelift

1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Auto: BMW X4 M
Automerk: BMW
Automodel: X4
Uitvoering: X4 M
Modeljaar: 2021
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
BMW 2 Serie Active Tourer verliest camouflage

Interieur gespot van de BMW iX1

Elektrische BMW iX1 komt eind 2022

Update: BMW 4 Series Gran Coupe M440

BMW 4 Series Gran Coupe betrapt

BMW M4 Competition x KITH

BMW M3 Touring opnieuw betrapt

BMW X5M en X6M CompetitionAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com