20 volledig elektrische modellen in 2025
Spionage momentje Audi Q6 e-tron

Spionage momentje Audi Q6 e-tron

elektrische Spionage momentje Audi Q6 e-tron
dinsdag 30 maart 2021 20:11:01

We zagen de Audi Q6 e-tron voor het eerst in februari en nu hebben we hem weer gezien. En vergeleken met onze eerste waarneming was dit prototype voor het eerst aan het testen op de openbare weg, waardoor we er over het algemeen beter uitzagen

We weten dat Porsche een nieuwe en volledig elektrische Macan ontwikkelt en we hebben u daar al foto's van aangeboden. De nieuwe Macan zal rijden op een nieuw platform genaamd PPE, Premium Platform Electric, dat in samenwerking met Audi is ontwikkeld. Terwijl het platform voor de Taycan (J1) is ontworpen voor auto's die laag op de weg staan, is de PBM ontworpen voor auto's met een hoge vloer, zoals de Macan, volgens technisch hoofd Dr. Michael Steiner.

 

Audi zal het PBM-platform ook gebruiken voor een aankomend model met de naam Q6 e-tron dat we nu opnieuw bespioneerden. Nog maar een week geleden bevestigde Audi de naam Q6 e-tron en bevestigde ook dat het in 2022 op de markt zal komen. Voertuigen op basis van persoonlijke beschermingsmiddelen bieden een actieradius van meer dan 480 kilometer, standaard uitgerust met een enkele elektromotor op de achteras en de optie van een tweede elektromotor op de vooras voor vierwielaandrijving. Een elektrisch systeem van 800 volt, vergelijkbaar met dat van de Porsche Taycan, maakt op PBM's gebaseerde auto's compatibel met snelladen van 350 kilowatt. Zoals we kunnen zien, ziet het eruit als een grotere Q4 e-tron en biedt het net zoveel ruimte binnenin als de Q7, maar met de lengte van een Q5.

 

Dit is een van de eerste prototypes en daarom nog zwaar op de camouflage maar het lijkt erop dat de koplampen al de juiste productieversies zijn. Aan de achterkant kunnen we zien dat het prototype nog steeds de nep-prototypelampen heeft. Kijk onder de camouflage en je zult de luchtinlaten op elke hoek van de voorbumper zien, evenals de vorm van de onderste luchtinlaat. De opladerpoorten bevinden zich op de achterspatborden, we kunnen het aan de linkerkant zien, maar het is mogelijk dat er aan elke kant een is. De Audi Q6 e-tron zal vanaf 2022 van de volledig elektrische assemblagelijn in Ingolstadt rollen, die momenteel volledig elektrisch wordt gerenoveerd. In 2023 volgt waarschijnlijk een Sportback-versie.

 

Audi verwacht tegen 2025 meer dan 20 volledig elektrische modellen aan te bieden, evenals een snelle uitbreiding van zijn plug-inhybrideportfolio, met meer dan 50 procent van zijn modellen met verbrandingsmotoren met een PHEV. Audi heeft ook de ontwikkeling van nieuwe verbrandingsmotoren opgegeven, zoals enkele weken geleden werd gemeld.


Spionage momentje Audi Q6 e-tron
Spionage momentje Audi Q6 e-tron
Spionage momentje Audi Q6 e-tron
Spionage momentje Audi Q6 e-tron
Spionage momentje Audi Q6 e-tron
Spionage momentje Audi Q6 e-tron
Spionage momentje Audi Q6 e-tron
Spionage momentje Audi Q6 e-tron
Spionage momentje Audi Q6 e-tron
Spionage momentje Audi Q6 e-tron
Spionage momentje Audi Q6 e-tron
Spionage momentje Audi Q6 e-tron
Spionage momentje Audi Q6 e-tron
Spionage momentje Audi Q6 e-tron
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Audi

Audi nieuws

Het merk heeft zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door ex-Benz- werknemer August Horch samen met een 3-tal partners. Al na tien jaar stopte deze samenwerking, Horch wilde bekendheid voor zijn merk vergaren door aan autosport deel te nemen. Zijn partners waren het daar niet mee eens omdat het te geld verslindend zou zijn en ontsloegen de technisch directeur en oprichter Horch in 1909.
Meer Audi nieuws
Productie Audi Q8 e-tron van start in Brussel

Audi RS 6 Avant performance

Audi RS6 C7 by G&B Design

Audi A6 Avant e-tron concept

Spyhots Audi EV SUV voor Chinese markt

Is dit de Audi Q9?

Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022

Audi e-tron GT en RS e-tron GT onthuldAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com