Inclusief zelfparkerend systeem
Sony Vision S Concept in het echhie

Sony Vision S Concept in het echhie

maandag 31 mei 2021 20:17:05

In 2020 verraste Sony de wereld door een conceptauto te tonen, de Vision S Concept. In januari 2021 onthulde Sony enkele videobeelden van de autotests, maar kondigde tegelijkertijd aan dat ze de auto niet zullen verkopen, althans niet als Sony. Als we de klok naar mei 2021 draaien, kunnen we je enkele foto's laten zien die het testen van de Sony Vision S continu laten zien. 

Dus business as usual? Sony heeft toegegeven dat ze de ontwikkeling nog steeds zullen voortzetten, dus de tijd zal leren of de Vision S op de een of andere manier op de markt zal komen. De Vision-S Concept heeft momenteel autonome voertuigcapaciteiten van niveau 2+, beperkt tot adaptieve cruisecontrol, een zelfparkerend systeem en automatische rijstrookwisseling.

 

Hoogstwaarschijnlijk stopt de techgigant daar niet, met Level 4 in zicht. Wellicht is de ontwikkeling daarop gericht en zal Sony later proberen hun technologie aan verschillende automerken te verkopen. Tot die tijd kunnen we deze foto's bekijken waarop een prototype te zien is tijdens het testen op een testfaciliteit in Europa.


Sony Vision S Concept in het echhie
Sony Vision S Concept in het echhie
Sony Vision S Concept in het echhie
Sony Vision S Concept in het echhie
Sony Vision S Concept in het echhie
Sony Vision S Concept in het echhie
Sony Vision S Concept in het echhie
Sony Vision S Concept in het echhie
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com