Skoda is klaar met testen van Skoda Superb

Skoda is klaar met testen van Skoda Superb

donderdag 11 december 2014 08:26:34

Het aftellen is begonnen: de nieuwe ŠKODA Superb staat in de startblokken. Het compleet nieuw ontwikkelde vlaggenschip van ŠKODA heeft recent in Zuid-Europa de laatste testen en inspecties afgerond. De nieuwe Superb wordt meer dan ooit het absolute topmodel van het ŠKODA modellengamma. Met zijn nieuwe designtaal, nieuwe verhoudingen, ruimte, innovatieve technologie, rijdynamiek en bouwkwaliteit, schuift de auto op naar het bovenste spectrum van de middenklasse.

De nieuwe, derde generatie SKODA Superb biedt maximale functionaliteit in een verbeterd totaalconcept. De voor een ŠKODA typische binnenruimte en bagage-inhoud is opnieuw toegenomen en zet wederom de benchmark in zijn klasse. Door toepassing van de innovatieve MQB technologie van de Volkswagen Group, brengt de ŠKODA Superb kwaliteiten van auto’s uit hogere segmenten naar de middenklasse. De grootste ŠKODA biedt hierdoor het allerbeste op het gebied van comfort, infotainment en connectiviteit, veiligheid, milieuvriendelijkheid, verbruik en prestaties.

 

“De nieuwe Superb is de beste ŠKODA ooit. Deze nieuwste generatie van ons vlaggenschip zal nieuwe klanten aantrekken in zowel het bedrijfsleven als de particuliere sector. De kwaliteiten van de Superb benadrukken de merkwaarden en de richting voor de toekomst van ŠKODA”, aldus ŠKODA CEO Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland.

 

De nieuwe ŠKODA Superb beleeft medio februari 2015 zijn wereldpremière in Praag. Kort daarna volgt de presentatie op de Geneva Motor Show, begin maart. De marktintroductie staat gepland voor medio 2015. De ŠKODA Superb vormt sinds 2001 de top van het ŠKODA modellengamma. Tot op heden zijn er meer dan 700.000 exemplaren van de eerste en tweede generatie ŠKODA Superb aan klanten over de hele wereld geleverd.  


Skoda is klaar met testen van Skoda Superb
Skoda is klaar met testen van Skoda Superb
Skoda is klaar met testen van Skoda Superb
Skoda is klaar met testen van Skoda Superb
Skoda is klaar met testen van Skoda Superb
Skoda is klaar met testen van Skoda Superb
Skoda is klaar met testen van Skoda Superb
Skoda is klaar met testen van Skoda Superb
Skoda is klaar met testen van Skoda Superb
Skoda is klaar met testen van Skoda Superb
Skoda is klaar met testen van Skoda Superb
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Skoda

Skoda autonieuws

In 1895 begonnen de boekhandelaar V?clav Laurin en de slotenmaker V?clav Klement een fietsenfabriek, die in 1899 motorfietsen en in 1905 auto's ging produceren. In 1925 fuseerde Laurin & Klement met de fabrikant van spoorwegmateriaal ?koda. In 1945 ging de automobielfabriek zelfstandig verder met behoud van de naam en het logo.
Meer Skoda nieuws
Elektrische Skoda ENYAQ iV bijna 40K

Skoda ENYAQ iV en 510 km elektrisch

Skoda ENYAQ iV volledig elektrische SUV

Wereldprimeur: ŠKODA SCALA

Skoda Scala compact, ruim en slim

Skoda Kodiaq RS klokt recordtijd

Skoda Vision X is hybride SUV

Skoda Vision X is futuristische SUVAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com