Rolls Royce Wraith Sport start testperiode

Rolls Royce Wraith Sport start testperiode

maandag 10 november 2014 19:25:23

Tijdens de 2013 Autosalon van Geneve kwam de Rolls Royce Wraith op de markt. De beul van 2.4 ton heeft een twin-turbo V12 met 633 pk en vliegt in 4.6 seconden naar de 100 km/u.

Maar op de foto's zien wij een geheel nieuwe ontwikkeling bij Rolls Royce. Een Wraith met een spoiler en vernieuwd schroefset komt voor de camera langs. Onthou dat dit een eerste mule is van een Rolls Royce Wraith Sport en de spoiler gaat ook zeker niet op het productiemodel terugkomen. Toch?

De grote bazen van Rolls Royce hebben naar Bentley gekeken en als zij met een GT3-R komen dan moet Rolls Royce hierop reageren met de Wraith Sport. Die spoiler is even wennen voor de echte Rolls fans ...


Rolls Royce Wraith Sport start testperiode
Rolls Royce Wraith Sport start testperiode
Rolls Royce Wraith Sport start testperiode
Rolls Royce Wraith Sport start testperiode
Rolls Royce Wraith Sport start testperiode
Rolls Royce Wraith Sport start testperiode
Rolls Royce Wraith Sport start testperiode
Rolls Royce Wraith Sport start testperiode
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Rolls Royce
Rolls-Royce Motors is de automobieldivisie van het voormalige Rolls-Royce Limited die in 1973 werd afgesplitst van dat bedrijf dat in 1971 genationaliseerd werd na het faillissement. Rolls- Royce Limited ging alleen verder en is momenteel gekend als Rolls-Royce plc terwijl Rolls-Royce Motors een apart bedrijf werd.
Meer Rolls Royce nieuws
Rolls-Royce op podium met Dawn Aero Cowling

Rolls-Royce Cullinan geheime route naar Geneve

Rolls Royce Wraith Drophead Coupe in de kou

Rolls Royce Wraith Drophead Cabriolet in de open lucht

Rolls Royce op de Autosalon van Geneve 2014

Stiekem! Kleine update van Rolls Royce Ghost

Ringtime! Rolls Royce Ghost Coupe duikt op
Rolls-Royce 101 EXAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com