Renault Alpine Mule begint op gang te komen
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Renault Alpine Mule begint op gang te komen

zaterdag 19 september 2015 20:15:15

De nieuwe Renault Alpina is wat je noemt, een moeilijke bevalling. Maar vandaag hebben wij een nieuwe mule betrapt dat een meer geavanceerde body heeft gekregen dan de vorige testwagen.

Oorspronkelijk was de nieuwe Renault Alpine een gezamenlijk project met Caterham  maar deze hebben de overeenkomst ontbonden, Renault heeft wel doorgezet met het project en zie hier de Alpina tijdens testwerk.

 

De meest recente hint in de richting van de productie Alpine was de concept car getoond dit jaar op de 24 uren van Le Mans. Zeer weinig details zijn uitgelekt tot nu toe, maar de meeste rapporten geven aan dat de Alpine een achterin gemonteerde, turbocharged viercilinder krijgt, goed voor ongeveer 300 pk.

Renault Alpine Mule begint op gang te komen
Renault Alpine Mule begint op gang te komen
Renault Alpine Mule begint op gang te komen
Renault Alpine Mule begint op gang te komen
Renault Alpine Mule begint op gang te komen
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Renault Alpine
Gespot in: Duitsland
Automerk: Renault
Automodel: Alpine

Renault
Renault S.A. (Euronext: RNO) is een Franse fabrikant van personenauto's, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren. Het concern is opgericht door Louis Renault en is een groot gedeelte van zijn bestaan staatsbedrijf geweest, onder de naam R?gie Nationale des Usines Renault
Meer Renault nieuws
De nieuwe Renault Koleos

Nieuwe Renault Clio 2019Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI