Wij schatten 600 Pk
Range Rover Sport SVR begint testfase

Range Rover Sport SVR begint testfase

zondag 22 augustus 2021 20:03:46

In juni hebben we de allereerste foto's gemaakt van de geheel nieuwe Range Rover Sport uit 2023 en nu hebben we de hetere SVR-versie al gespot tijdens de test. De derde generatie van de Range Rover Sport zou meer een evolutie zijn. De Sport is een van de bestverkochte modellen voor Land Rover / Range Rover, dus het is belangrijk om alles goed te krijgen. 

Een goed begin is het gebruik van het nieuwe JLR-platform genaamd MLA large-car. Het MLA-platform (Modular Longitudinal Architecture) maakt later dit jaar zijn debuut met de reguliere Range Rover en is klaar voor 48 volt mild-hybride, plug-in hybride en volledig elektrische aandrijflijnen.

 

Het vermogen voor de hete SVR-versie zal naar verwachting een door BMW geproduceerde twin-turbo V8 zijn met bijna 600 pk. Onthoud dat de vertrekkende Range Rover Sport SVR 575 paarden onder de motorkap heeft, we betwijfelen of de nieuwe minder vermogen zal krijgen. En die BMW-motor levert al 625 pk in de X5 M Competition.

 

Dit prototype draagt ​​nog steeds veel camouflage, maar het is moeilijk om de grote remmen en de quad-uitlaatpijpen te verbergen zoals te zien op dit prototype.


Range Rover Sport SVR begint testfase
Range Rover Sport SVR begint testfase
Range Rover Sport SVR begint testfase
Range Rover Sport SVR begint testfase
Range Rover Sport SVR begint testfase
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Landrover

Land Rover autonieuws

De Land Rover is op de Amerikaanse Willy's Jeep na het oudste terreinwagenmerk ter wereld. De wagen ontleent zijn naam aan de verwachting dat hij veel op het land gebruikt zou worden. Zo droeg de eerste brochure die werd uitgegeven nog voordat de auto in productie was de titel "The Land Rover for the farmer, the countryman and general industrial use".
Meer Landrover nieuws
Land Rover onthult Classic Defender Works V8 Trophy II

Range Rover PHEV model 2022 betrapt

Range Rover Sport model 2023 betrapt

Range Rover PHEV bertrapt

Spyshots Range Rover Evoque LWB

Interieur spyshots Range Rover

Land Rover Defender 90 met V8 gespot

Nieuwe Range Rover betrapt tijdens testAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com