nieuwe horizontale achterlichten
Range Rover Sport model 2023 betrapt

Range Rover Sport model 2023 betrapt

vrijdag 09 juli 2021 19:19:11

De Range Rover Sport 2023 breekt voor het eerst dekking! We hebben de afgelopen jaren veel foto's van de Range Rover-prototypes gezien, maar vandaag krijgen we onze eerste blik op de kleinere Range Rover Sport. De derde generatie van de Range Rover Sport zou meer een evolutie zijn. De Sport is een van de best verkochte modellen voor Land Rover / Range Rover, dus het is belangrijk om alles goed te krijgen. 

Een goed begin is het gebruik van het nieuwe JLR-platform genaamd MLA large-car. Het MLA-platform (Modular Longitudinal Architecture) maakt later dit jaar zijn debuut met de reguliere Range Rover en is klaar voor 48 volt mild-hybride, plug-in hybride en volledig elektrische aandrijflijnen. Terug naar de Range Rover Sport zien we het kleinere uiterlijk in vergelijking met de reguliere Range Rover.

 

De wielbasis lijkt vergelijkbaar met het huidige model, maar met kleinere overhangen. Natuurlijk is er nog steeds veel camouflage rond de auto, maar we verwachten een strakkere look dan op de huidige. Denk aan een mix tussen de huidige en de Velar en ik denk dat we redelijk dichtbij zullen zijn. Vooral aan de voorkant met slankere koplampen en aan de achterkant met zijn nieuwe horizontale achterlichten.

 

JLR heeft officieel gemaakt dat ze met BMW zullen samenwerken voor hun volledig elektrische units, dus we kunnen verwachten dat de verbrandingsmotoren ook van BMW zijn. Het debuut van de Range Rover Sport zou eind 2022 kunnen zijn als model voor 2023.


Range Rover Sport model 2023 betrapt
Range Rover Sport model 2023 betrapt
Range Rover Sport model 2023 betrapt
Range Rover Sport model 2023 betrapt
Range Rover Sport model 2023 betrapt
Range Rover Sport model 2023 betrapt
Range Rover Sport model 2023 betrapt
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Landrover

Land Rover autonieuws

De Land Rover is op de Amerikaanse Willy's Jeep na het oudste terreinwagenmerk ter wereld. De wagen ontleent zijn naam aan de verwachting dat hij veel op het land gebruikt zou worden. Zo droeg de eerste brochure die werd uitgegeven nog voordat de auto in productie was de titel "The Land Rover for the farmer, the countryman and general industrial use".
Meer Landrover nieuws
Range Rover Sport SVR begint testfase

Range Rover PHEV model 2022 betrapt

Range Rover PHEV bertrapt

Spyshots Range Rover Evoque LWB

Interieur spyshots Range Rover

Land Rover Defender 90 met V8 gespot

Nieuwe Range Rover betrapt tijdens test

Spyshots Landrover Discovery FaceliftAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com